- Tápokról alaposan - mélyvíz
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
kbalage2 #74050 üzenetére
Néztem az Orient Expressz bemutatódat, mert bár az előzetes véleményem nekem is hasonló volt: két szék közé estek megint ár/komolyság vs egyszerűsítés/"játékkészlet" témában, de érdekeltek a részletek (és majd főleg a motorizáció
).
Ami meglepett és ami miatt írok, hogy milyen hibák, igénytelenségek vannak megint egy ilyen, alapvetően komoly, felnőtt készletnél.
A sínek íveltsége nekem ismerős volt, vannak itthon 30+ éves ilyen sín elemek és ugyanígy ívesek. Nekem ez a legbántóbb, ha ugyanaz a probléma láthatóan évtizedeken át velük él. -
Dilikutya
félisten
válasz
Nekem a Koenigsegg kb annyira ismert, mint a Bugatti.
Egyiket se láttam még élőben, kb ugyanannyit tudok róluk, és a Turbo rágó korszak óta tudok a létezésükről.
Nem egy kategória a Lamborghini-vel, amiből amúgy valószínűleg nem adnak el sokkal többet, de a Countach és a Diablo ikonikussá tette, egyetlen valamirevaló Turbo rágó és Matchbox gyűjteményből sem hiányozhat.
-
sb
veterán
válasz
Esetleg, hogy legyen Bugatti a kifutó után, egy Bolide ebben a méretben is?
(Land Roverre azért nem tippelnék.
)
Néha furán egymásra csúsznak a modellek, márkák több formában is.Egy McLarennek örülnék, eddig nem vettem rá magam 1:8-ra és nem is tervezem de próbaképp egyet biztos kipróbálok egyszer.
@Mauzes
A marketing minden sávban működik, a kis 10-20k, vagy nagyobb 50-60k-s szettek is k* nagy dobozokban vannak. Ugyanúgy félig sem pakolják. Plusz a doboz aránya is emiatt olyan, hogy 7-11, max 15cm mély és rohadt nagy szemből.Én már értekeztem róla mennyire tetszik, hogy az újabb készleteket már kisebb dobozokba rakták. Ilyen a 70k-s Audi, de pl. a kis Sonic készletek is. A Liebherr-nél konkrétan azt néztem, hogy fér bele a dobozba.
26cm mély ami Legóhoz képest nagy, de amúgy szinte semmi. Szemből pedig mondjuk 2db kis Technic autó, pl. Bolide doboza egymás tetején.
Persze, értem a hatást ahogy vki megkapja a nagy dobozt, de tök feleslegesnek éreztem és nekem sokkal jobb érzés a kisebb doboz. Biztos az is benne van tudat alatt, hogy kevesebb helyet foglal a szekrényben/pincében.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest