Új hozzászólás Aktív témák
-
sanya76
csendes tag
Én is arra gyanakodtam hogy nem jól pakoltam fel, ezért már legalább háromszor leszedtem meg visszaraktam, holnap szétkapom és ismét megpróbálom. Asszem sok pasztát raktam, abból is leszedek. Ha nem lesz jó, visszarakom a celeront és megnézem azzal hány fokos, és ha azzal is fő, akkor eladom a zalmant a csudába
-
Raptus
tag
Egyébként amikor megvettem a 6600 GT-t, akkor ugyanilyen problémám volt, ezért vettem az akkori 300W-os táp helyett 400-asat, és megszűnt a dolog... egészen két hétig, mert utánna megint elkezdett sz@rakodni. Na akkor levettem az oldalát, és működött is egészen idáig. Ez a szép ebben a számítástechnikában, hogy egyetlen tünetet kismillió dolog kiválthat.
Amennyiben sikerrel járok, természetesen beszámolok róla, hogy más is okulhasson belőle
-
Raptus
tag
Köszönöm a gyors reagokat!
Kb 3 hete van ilyen gondom. Első dolgom volt süritett levegőt vásárolni és kifújni az egész masinát, különös tekintettel a ventikre és a hűtőbordákra. Aztán raktam mellé szobai ventillátort, de azt vettem észre, hogy a proci ugyanezen a (szerintem) magas hőmérsékleten üzemelt továbbra is. A táp egyébként még nincs egy éves, a videókártya szintén. Az alaplap megbízható darab, persze az ördög nem alszik. A proci hűtés 3100 és 3300 rpm között mozog. Létezhet, hogy egy nagyobb hűtőborda egy nagyobb ventivel célravezetőbb??? Bár így is annyira zajos az egész szakramentum, hogy nem lehet pihenni mellette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Építő/felújító topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Külpolitika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Decemberben debütál a Fallout TV sorozat 2. szezonja
- Politika
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Garanciális Corsair Sursa RM750 750W 80 PLUS Gold (CP-9020231)
- Eladó GARANCIÁLIS Seasonic Focus GX 750W
- Eladó Aerocool Trinity Mini-Tower V1 / Montech AIR 100 Noctua ventikkel
- Garanciális ID-COOLING FX 360 ARGB WHITE
- Újszerű iCUE H100i ELITE CAPELLIX RGB - Corsair iCUE H115i ELITE CAPELLIX RGB Processzor Vízhűtés
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest