- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS Vivobook Snapdragonnal: talán egy új korszak kezdete!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raptus
tag
Köszönöm a gyors reagokat!
Kb 3 hete van ilyen gondom. Első dolgom volt süritett levegőt vásárolni és kifújni az egész masinát, különös tekintettel a ventikre és a hűtőbordákra. Aztán raktam mellé szobai ventillátort, de azt vettem észre, hogy a proci ugyanezen a (szerintem) magas hőmérsékleten üzemelt továbbra is. A táp egyébként még nincs egy éves, a videókártya szintén. Az alaplap megbízható darab, persze az ördög nem alszik. A proci hűtés 3100 és 3300 rpm között mozog. Létezhet, hogy egy nagyobb hűtőborda egy nagyobb ventivel célravezetőbb??? Bár így is annyira zajos az egész szakramentum, hogy nem lehet pihenni mellette.Még olyat sem láttam, aki ilyet látott...
-
Raptus
tag
Egyébként amikor megvettem a 6600 GT-t, akkor ugyanilyen problémám volt, ezért vettem az akkori 300W-os táp helyett 400-asat, és megszűnt a dolog... egészen két hétig, mert utánna megint elkezdett sz@rakodni. Na akkor levettem az oldalát, és működött is egészen idáig. Ez a szép ebben a számítástechnikában, hogy egyetlen tünetet kismillió dolog kiválthat. Amennyiben sikerrel járok, természetesen beszámolok róla, hogy más is okulhasson belőle
Még olyat sem láttam, aki ilyet látott...
-
sanya76
csendes tag
Én is arra gyanakodtam hogy nem jól pakoltam fel, ezért már legalább háromszor leszedtem meg visszaraktam, holnap szétkapom és ismét megpróbálom. Asszem sok pasztát raktam, abból is leszedek. Ha nem lesz jó, visszarakom a celeront és megnézem azzal hány fokos, és ha azzal is fő, akkor eladom a zalmant a csudába
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Formula-1 humoros
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest