Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
bluyoo #14371 üzenetére
"Piftuka én megvenném azt a SWiF2 120P abban legalább lessz tartalék mármint légszálítás.Meg ha már van +PWM-vezérelt csatlakozó használd ki.
mondjuk nem kötelező a SWiF2 de én erröl tudok csak véleményt."Én pedig hálás vagyok a véleményedért! Ahogyan minden segítő szándékú hozzászólásért!
A kérdésem már csak az, hogy gyakorlatban hogyan történik egy ventilátor fordulatszámának a szabályozása?
Úgy értem... mint azt kiderítettük, a házventilátorom nagy valószínűséggel nem PWM-es, s fix. 1200-as fordulatú, mégis 532-es fordulaton megy az alaplapom segítségével.
A lap visszaveszi a feszültségét a ventilátornak?
Számomra azért új mindez, mert 10 évig olyan gépet használtam, ahol az alaplap nem tudott ilyesmit. Abba, amikor csendes ventrit akartam, akkor alacsony fordulatszámú ventilátort kellett vennem, s az azon a fordulaton is pörgött végig.
S ha jól értem a PWM-es Coolink ventri ebben a lapban nem csak a gyárilag ráírt 800-1700 közötti fordulatokon fog üzemelni, hanem energiatakarékos módban ugyanúgy visszaveszi a fordulatát a lap 532-re, mint a fix. 1200-as fordulatú ventriét?
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest