- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Gaming notebook topik
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Bluetooth hangszórók
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dell notebook topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naras
őstag
Hm, néztem én teszteket, azok alapján kérdeztem már eleve ezekről, hogy ne csak egy mesterséges teszt, hanem valós tapasztalatok alapján is képet kapjak...
Az a poén, hogy a 120as ezekben nem igazán szerepel jó... ami a legjobban teljesít, az az Asus Silentknight, de annak meg kisebb a ventije, és 1500 as fordulaton teljesített így a 12 centisekkel szemben, amik viszont 1000 RPM - en mentek, szal talán mégsem... A másik, ahogy néztem a Ninja inkább, ami jó... emellett meg a HR 01... szal szűkül a kör...A HR 1 télleg azért jó talán, mert olyan ventit teszek rá, amilyet akarok, és így kiválogatva azért lehet kapni elég halk, és jó teljesítményű cuccokat... (pl. kicsivel fentebb most linkelt be valaki párat, azok is elég jónak tűnnek...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest