Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBO6
aktív tag
Én legutóbb baumaxban láttam, de szvsz lennie kell vizes boltokban is... De obi, praktiker, stb... FBS-valamit keress, én azt használtam és télleg nagyon zsír. Ilyen tubusban van, ami enyhén zöldes ha jól tévedek... Esetleg tescoban is megnézheted... pár száz forint lehet, nem tudom most mennyi sajna...
De 1k alatt tuti. Pár óra(~6-8) megköt de tökéletes kötéshez 24 óra kell, érdemes kivárni mert onnantól kezdve robbantani nem lehet! Ja és ami nagyon fontos, az h alaposan zsírtalanítsd a felületeket! Ha ez megvolt vékonyan vidd fel a ragasztót és rakd össze az alkatrészeket, az sem baj ha enyhén szellős helyre tudod rakni kötéskor mert így hamarabb megköt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- BMW topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

De 1k alatt tuti. Pár óra(~6-8) megköt de tökéletes kötéshez 24 óra kell, érdemes kivárni mert onnantól kezdve robbantani nem lehet! Ja és ami nagyon fontos, az h alaposan zsírtalanítsd a felületeket! Ha ez megvolt vékonyan vidd fel a ragasztót és rakd össze az alkatrészeket, az sem baj ha enyhén szellős helyre tudod rakni kötéskor mert így hamarabb megköt.