- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- Ilyen egy komoly célszerszám
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBO6
aktív tag
Én legutóbb baumaxban láttam, de szvsz lennie kell vizes boltokban is... De obi, praktiker, stb... FBS-valamit keress, én azt használtam és télleg nagyon zsír. Ilyen tubusban van, ami enyhén zöldes ha jól tévedek... Esetleg tescoban is megnézheted... pár száz forint lehet, nem tudom most mennyi sajna...
De 1k alatt tuti. Pár óra(~6-8) megköt de tökéletes kötéshez 24 óra kell, érdemes kivárni mert onnantól kezdve robbantani nem lehet! Ja és ami nagyon fontos, az h alaposan zsírtalanítsd a felületeket! Ha ez megvolt vékonyan vidd fel a ragasztót és rakd össze az alkatrészeket, az sem baj ha enyhén szellős helyre tudod rakni kötéskor mert így hamarabb megköt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

De 1k alatt tuti. Pár óra(~6-8) megköt de tökéletes kötéshez 24 óra kell, érdemes kivárni mert onnantól kezdve robbantani nem lehet! Ja és ami nagyon fontos, az h alaposan zsírtalanítsd a felületeket! Ha ez megvolt vékonyan vidd fel a ragasztót és rakd össze az alkatrészeket, az sem baj ha enyhén szellős helyre tudod rakni kötéskor mert így hamarabb megköt.