- Pánik a memóriapiacon
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Még a saját divíziójának sem kegyelmez a Samsung
- VR topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
P4Laca22
tag
válasz
canniball
üzenetére
Mondolat a kritikára: ha egy világítós ventit rax kívülre, azért az szerintem elég jól mutat, de embere válogatja
. A csövet az Arany János utcai metrómegállótól nem messze, egy hangfalakkal foglalkozó boltban vettem potom 1950 pénzért. A zajjal kapcsolatban még annyit megjegyeznék, hogy készülőfélben van egy olyan ventiszabályzó, ami képes egy ekkora ventiszörnyeteget is féken tartani, mint a Deltát, más mellett pedig a többi ventit is szinte állóra lehet visszalassítani, szóval ha néma csendet akarok, akkor néma csendes lesz a gép, ha meg tuningolok, akkor meg az egész kerület felébred

Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. A csövet az Arany János utcai metrómegállótól nem messze, egy hangfalakkal foglalkozó boltban vettem potom 1950 pénzért. A zajjal kapcsolatban még annyit megjegyeznék, hogy készülőfélben van egy olyan ventiszabályzó, ami képes egy ekkora ventiszörnyeteget is féken tartani, mint a Deltát, más mellett pedig a többi ventit is szinte állóra lehet visszalassítani, szóval ha néma csendet akarok, akkor néma csendes lesz a gép, ha meg tuningolok, akkor meg az egész kerület felébred