- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
P4Laca22
üzenetére
De ha neked 4 Delta ventid van az felér 70 ratyi ventivel, nem?
Komolyra fordítva: ez a sok venti szerintem ahelyett hogy rendes hűtést csinálna csak össze-vissza kavarja a levegőt, ami nem biztos hogy szerencsés.
Én eleve nem vagyok oda ezekért a világítós cuccokért, bár a kék még úgy-ahogy. Szóval én a másik ember vagyok, aki máshogy válogatja.
Ilyen csövet lehet venni több mérteben is (hosszúságra-szélességre egyaránt)? Mert nekem csak 90-es ventihez kéne, viszont valami hosszabb, ti. a ház oldalán lévő likacsos rész nem pont a proci felett van, hanem kicsit oldalra (azért egy Dragon ház tervezésénél erre gondolhattak volna...), így meg kéne dönteni a dolgot hogy a prochűtőre nézzen.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Komolyra fordítva: ez a sok venti szerintem ahelyett hogy rendes hűtést csinálna csak össze-vissza kavarja a levegőt, ami nem biztos hogy szerencsés.