Új hozzászólás Aktív témák
-
Zala81
tag
Üdv mindenkinek! Adott egy xiaomi Imilab w88s webkamera ami 5 perc után kifagy.. 3 gépen próbáltam mind win10 alatt. Kicseréltettem a kamerát es az új is ugyanezt produkálja... valakinek valami tapasztalata ezzel kapcsolatban?
-
badalassi2
csendes tag
Hello, Van egy AIPTEK DV Ts tipusú kamerám amit webkamerának használok. Kb. 1 hete csak mintha fagyott képet adna de csak a böngészőkben. Msn-en, skype-on és saját softverén tökéletes. Mitől fagy? a neten??? Előre is köszi.
-
Jerk1510
csendes tag
Sziasztok! Az a gondom, hogy egy internetes oldalon szeretnék kamerázni, elindítom a kamerát és egyből lefagy:S
Valaki valami megoldás? Előre is köszönöm. -
nagyt
csendes tag
válasz
RadeonExClÛB #9 üzenetére
ja egyébként a képtovábbítással nincs gond, akadásmentes. ugyanazon a neten próbált mind a 2 géppel csak az egyiken kifagy amint azt már említettem úgyhogy most már én is ott tartok hogy via gond lehet talán.
ja azt nem is mondtam h. másik kamerát (logitech) is próbáltam és az is kifagyott. -
RadeonExClÛB
tag
Jó de lehet amin kipróbáltátok ''Gyorsabb gépen'' azon más driverek voltak és azok a gondok nem jelentkeztek nála ami nálad mert ahány gép anyi probléma és a Sávszélesség nem szabadna befolyásolni olyan téren a webkamerát hogy lefadjon esetleg csak lasabb sávszéllességen lasabb lessz a képtovábbítás akadozni fog.
-
nagyt
csendes tag
mindenkinek válaszolok a kérdésére ha tudok:
típus: '' 100 forintos'' Trust webcam. egyébéként gyorsabb gépen gond nélkül megy tehát elvileg a kamera hibátlan de nem biztos.
tehát ha gyorsabb gépen megy rendesen akkor elvileg a sávszél sem lehet gond egyébként /1024/128/
kipróbálom az automata fényerő állítást . ki fogom kapcsolni ha engedi a szoftver. hátha segít.
várom a további lehetőségeket.
thx all -
Balinov
titán
válasz
RadeonExClÛB #3 üzenetére
jókérdés!
-
nagyt
csendes tag
Hali All!
config: P3 intel 800MHz 512 MB SD-Ram , full integrált alapalap (asszem) via vi8601A chipset.
Az a problémám h. kb 15-20 másodperc után kifagy a webkamera és nem tudom mitől van.
csak restart után müxik újra de szintén csak rövid ideig.
várom a tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 Digital 2 kontrollerrel és dobozával, minden gyári tartozékával makulátlan állapotban.
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest