Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Új AI funkciókkal bővült a Copilot+
- Házimozi belépő szinten
- Mini PC
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zala81
tag
Üdv mindenkinek! Adott egy xiaomi Imilab w88s webkamera ami 5 perc után kifagy.. 3 gépen próbáltam mind win10 alatt. Kicseréltettem a kamerát es az új is ugyanezt produkálja... valakinek valami tapasztalata ezzel kapcsolatban?
-
badalassi2
csendes tag
Hello, Van egy AIPTEK DV Ts tipusú kamerám amit webkamerának használok. Kb. 1 hete csak mintha fagyott képet adna de csak a böngészőkben. Msn-en, skype-on és saját softverén tökéletes. Mitől fagy? a neten??? Előre is köszi.
-
Jerk1510
csendes tag
Sziasztok! Az a gondom, hogy egy internetes oldalon szeretnék kamerázni, elindítom a kamerát és egyből lefagy:S
Valaki valami megoldás? Előre is köszönöm. -
nagyt
csendes tag
válasz
RadeonExClÛB #9 üzenetére
ja egyébként a képtovábbítással nincs gond, akadásmentes. ugyanazon a neten próbált mind a 2 géppel csak az egyiken kifagy amint azt már említettem úgyhogy most már én is ott tartok hogy via gond lehet talán.
ja azt nem is mondtam h. másik kamerát (logitech) is próbáltam és az is kifagyott. -
RadeonExClÛB
tag
Jó de lehet amin kipróbáltátok ''Gyorsabb gépen'' azon más driverek voltak és azok a gondok nem jelentkeztek nála ami nálad mert ahány gép anyi probléma és a Sávszélesség nem szabadna befolyásolni olyan téren a webkamerát hogy lefadjon esetleg csak lasabb sávszéllességen lasabb lessz a képtovábbítás akadozni fog.
-
nagyt
csendes tag
mindenkinek válaszolok a kérdésére ha tudok:
típus: '' 100 forintos'' Trust webcam. egyébéként gyorsabb gépen gond nélkül megy tehát elvileg a kamera hibátlan de nem biztos.
tehát ha gyorsabb gépen megy rendesen akkor elvileg a sávszél sem lehet gond egyébként /1024/128/
kipróbálom az automata fényerő állítást . ki fogom kapcsolni ha engedi a szoftver. hátha segít.
várom a további lehetőségeket.
thx all -
Balinov
titán
válasz
RadeonExClÛB #3 üzenetére
jókérdés!
-
nagyt
csendes tag
Hali All!
config: P3 intel 800MHz 512 MB SD-Ram , full integrált alapalap (asszem) via vi8601A chipset.
Az a problémám h. kb 15-20 másodperc után kifagy a webkamera és nem tudom mitől van.
csak restart után müxik újra de szintén csak rövid ideig.
várom a tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 8 45MM
- FÓLIÁS LG UltraGear 27GN800P-B IPS Monitor! 2560x1440 / 144Hz / 1ms / G-Sync
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest