Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Steady74

addikt

válasz ViZion #21740 üzenetére

Proton: nem, 50nél több volt, 10 db modell-t rendeltem (2 db csiga kivágás, amik egymás alatt vannak a képen), jött még egy dmx vezérlő "moving head"-hez.

Kerestem sok céget, ahogy írtam ott halt el, hogy én mondjuk szeretnék egy ilyet vagy ilyet. Akkor állnak velem szóba, ha tudok adni ilyet: "Mérethelyes vektorgrafikus PDF-re vagy dxf fájlra lenne szükség a kivitelezhetőség ellenőrzésére". Ilyenem nincs, egy fotóm van, aki megtervezte, ilyen infót nem ad ki. Átrajzolni még mondjuk átrajzolom, de mire beméretezek mindent, sok-sok este megy el.
    A második linken lévő angol cégtől kaptam jó árakat, a szállítás is csak 25 GBP volt, ami szerintem baráti, és készen kapok mindent, házhoz hozza a futár. Ha meg én intéznék mindent, a futkorászással is napok mennének el. Ha csak a flake árát nézem, ami 11 GBP, annyiból itthon a polikarbonát nem jön ki azzal, hogy levágják befoglaló négyzetre, és még el is kell menjek érte. Számoltam (közgazdászként könnyen ment), a befektetett idő/energia és a bekerülési költség így a leghasznosabb.
    Persze csináltam már nagy csillagot meg fogok olyan figurákat, amiket habosított pvc-ből ki tudok vágni egyenes vágással, dekopírral, de pl. a hét végén nézek meg polikarbonát vágást, de az sem sokkal olcsóbb, 8k volt 1nm 10mm habosított fehér pvc, ami ráadásul a polikarbonáthoz képest nehéz mint a sár :DDD
    Szerk:

Új hozzászólás Aktív témák