Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Körvonalazódnak a Lenovo új kompakt táblagépének tulajdonságai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
ViZion #21740 üzenetére
Proton: nem, 50nél több volt, 10 db modell-t rendeltem (2 db csiga kivágás, amik egymás alatt vannak a képen), jött még egy dmx vezérlő "moving head"-hez.
Kerestem sok céget, ahogy írtam ott halt el, hogy én mondjuk szeretnék egy ilyet vagy ilyet. Akkor állnak velem szóba, ha tudok adni ilyet: "Mérethelyes vektorgrafikus PDF-re vagy dxf fájlra lenne szükség a kivitelezhetőség ellenőrzésére". Ilyenem nincs, egy fotóm van, aki megtervezte, ilyen infót nem ad ki. Átrajzolni még mondjuk átrajzolom, de mire beméretezek mindent, sok-sok este megy el.
A második linken lévő angol cégtől kaptam jó árakat, a szállítás is csak 25 GBP volt, ami szerintem baráti, és készen kapok mindent, házhoz hozza a futár. Ha meg én intéznék mindent, a futkorászással is napok mennének el. Ha csak a flake árát nézem, ami 11 GBP, annyiból itthon a polikarbonát nem jön ki azzal, hogy levágják befoglaló négyzetre, és még el is kell menjek érte. Számoltam (közgazdászként könnyen ment), a befektetett idő/energia és a bekerülési költség így a leghasznosabb.
Persze csináltam már nagy csillagot meg fogok olyan figurákat, amiket habosított pvc-ből ki tudok vágni egyenes vágással, dekopírral, de pl. a hét végén nézek meg polikarbonát vágást, de az sem sokkal olcsóbb, 8k volt 1nm 10mm habosított fehér pvc, ami ráadásul a polikarbonáthoz képest nehéz mint a sár
Szerk:
Új hozzászólás Aktív témák
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
- Óra topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Be is futott a Honor GT Pro
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Ülőgarnitúra 3-2
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest