- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Lazzi023 csendes újonc Először is köszi, szerintem is egy bika készülék ez a 14 Ultra!  A többivel is teljes mértékben egyetértek, megértem ha valaki egy egyszerűen kezelhető, kényelmes és egyszerű de jó dizájn mellett dönt, és Apple-t vesz, habár eddig a pontig nem láttam nagyobb értelmét, mert a Samsung S széria (persze Snapdragonnal szerelve) szinte mindig jobb volt nála. A többivel is teljes mértékben egyetértek, megértem ha valaki egy egyszerűen kezelhető, kényelmes és egyszerű de jó dizájn mellett dönt, és Apple-t vesz, habár eddig a pontig nem láttam nagyobb értelmét, mert a Samsung S széria (persze Snapdragonnal szerelve) szinte mindig jobb volt nála.
 Egy kicsir nevetségesnek találtam a 60Hz-et egy zászlóshajó telefonon. Én személyesen mint említettem fotózok, videózok, és szerkesztek a telefonom, és nagy gépigényű játékokkal játszom! Ugyebár ez azért is kellett mert kollégista vagyok, és kellett egy telefon ami minden igényemet kielégíti és emellett egy laptoppal felér a teljesítménye. A Xiaomi 18-as szériánál fogok váltani szerintem, addig ez simán kibírja! Neked voltak ilyen feltételeid amikor telefont választottál? Ugyebár ez azért is kellett mert kollégista vagyok, és kellett egy telefon ami minden igényemet kielégíti és emellett egy laptoppal felér a teljesítménye. A Xiaomi 18-as szériánál fogok váltani szerintem, addig ez simán kibírja! Neked voltak ilyen feltételeid amikor telefont választottál?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen autót vegyek?
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Samsung S25 128GB Navy Blue makulátlan állapotban garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

A többivel is teljes mértékben egyetértek, megértem ha valaki egy egyszerűen kezelhető, kényelmes és egyszerű de jó dizájn mellett dönt, és Apple-t vesz, habár eddig a pontig nem láttam nagyobb értelmét, mert a Samsung S széria (persze Snapdragonnal szerelve) szinte mindig jobb volt nála.
 A többivel is teljes mértékben egyetértek, megértem ha valaki egy egyszerűen kezelhető, kényelmes és egyszerű de jó dizájn mellett dönt, és Apple-t vesz, habár eddig a pontig nem láttam nagyobb értelmét, mert a Samsung S széria (persze Snapdragonnal szerelve) szinte mindig jobb volt nála.  Ugyebár ez azért is kellett mert kollégista vagyok, és kellett egy telefon ami minden igényemet kielégíti és emellett egy laptoppal felér a teljesítménye. A Xiaomi 18-as szériánál fogok váltani szerintem, addig ez simán kibírja! Neked voltak ilyen feltételeid amikor telefont választottál?
 Ugyebár ez azért is kellett mert kollégista vagyok, és kellett egy telefon ami minden igényemet kielégíti és emellett egy laptoppal felér a teljesítménye. A Xiaomi 18-as szériánál fogok váltani szerintem, addig ez simán kibírja! Neked voltak ilyen feltételeid amikor telefont választottál?