Hirdetés
- OLED TV topic
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3DMark 11 eredmények
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánik a memóriapiacon
- Projektor topic
- Raspberry Pi
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Azonnali fotós kérdések órája
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
Flashcash
üzenetére
Akkor inkább a megjelenítés körül kéne a hibát keresni valahol a rendszerben. PVR2-ben evr-re van állítva(ja látom, igen)?
Ahol sikerül beállítani a bemenetet, ott a kábeles hang az üzembiztosabb. Az utóbbi években mondjuk pci-audiot használtam, mert nem tudtam bemenetet állítani az Asusnál, később meg már hangkártyám sem volt, csak hdmi-audio. Most meg már analóg tuner sincs(üzemben), így egy gonddal kevesebb.
Képpel viszont sosem volt gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gyúrósok ide!
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- Napelem
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- JBL STAGE 2 9634
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi