-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
katt777 #9631 üzenetére
"Amikor nekem írnom kellett, inkább újat csináltam, mert gyorsabb és üzembiztosabb, főleg, ha más programját kellett volna módosítanom."
Ez kicsiben lehetséges csak. De a megrendelő nem akarja kifizetni az újraírást, hisz ami működik, azt nem kell megjavítani. Az is necces, ha "csak egy apró módosítás" kell, ami miatt gányolni kell a régi logikát, mert arra nincsen felkészítve. Meg ugye jól hangzik, hogy egységesítenek és minden platformon ugyanazt a kimenetet adja át már a szerver oldal, de ehhez újra kellett volna írni csomó mindent. Helyette a régi és új megoldás hibridje lett kompromisszumként. Amit muszáj volt, azt javítottam, fejlesztettem, de csak az lett teljesen újraírva, amit teljesítmény problémája miatt kértek és kifizettek.
Gyorsan és olcsón, ez a mottó. Itt a konkrét példámban majd 650KB a kód és majd 200KB a megjelenés leíró xml... nem gép generálta. Plusz heteket vagy hónapot jelentett volna nulláról megírni.
Gondolom ezért is javítanak olyan nehezen sok hardverhez adott szoftverben banális hibákat is. Amit már eladtak, azt javítani csak plusz kiadás. Ha elvből vagy marketing okokból nem törekednek a jobb eredményre, akkor csak pici-olcó megoldással élnek... ha egyáltalán javítják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Jövedelem
- Telekom mobilszolgáltatások
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Notebook hibák
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- PS Plus előfizetések
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest