Hirdetés
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Ez van, üzlet: nem fizetnek érte, de az árát a vevőtől busásan megkérik. A gond ott van, amikor több 100.000Ft-ot elkérnek egy hibáktól hemzsegő programért, és még egyet sem láttam, amelyikhez ne csorogtak volna a javítások mega szerviz-csomagok. Próbálnák ezt a szoftvergyártók bármi másban megcsinálni, bentlakók lennének a fogyasztóvédelmi hatóságoknál. De nem, itt még védik is őket, EULA-ban ott van, hogy edd meg, amit vettél, a program "as is". Vajon a programozók és munkaadóik mit szólnának, ha a remek fizetésükért vennének egy kocsit, amelyhez utánpótlásként, darabokban adnák az alkatrészeket, hátha majd képesek lesznek 90-nel és egyenesen menni? "As is."
No de nagyon off-ba mentünk, csak a véleményemet írtam le a szoftverekről. 20 éve még feltelepítettem valamit, és az gond nélkül működött, csak akkor még nem nagyon volt adatgyűjtés és nyomkövetés (internet), meg egy rakás, saját pénzén bétatesztelő balek.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest