- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Home server / házi szerver építése
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Ezzel tisztában vagyok. Amúgy az elektromosság okozta mágneses zavarra gondoltam. Nem vagyok fizikus, suliból hozott ismereteim vannak, aminek nem volt része a nagyfrekvenciás 1x1. Vagy nem figyeltem.
Ha pontosan tudtam volna, mi miért történik, nyilván nem is érdeklődöm.
daa-raa: Na, én erre gondoltam, amikor azt írtam, hogy másfél éve semmi probléma. Vagy csak ennyi idő elteltével jelentkezne, és egy alig használt másik antennával is, amelyik a szekrényben pihent? Ezért gyanakodtam a kábelre.
Van más kérdésem nem is egy:
Kiderült, hogy a hardveres előnézet okozza a felvétel befagyását analóg módban. Ha viszont kikapcsolom, akkor felvétel alatt szétnyújtja a képet a PVR2. Van erre vmi megoldás, vagy kézzel kell kapcsolgatnom a képarányt? Pl. 16:9 módban szépen jön a 4:3 kép, de a nyújtás miatt 4:3-ra kell váltanom, de akkor meg hülyén néz ki a 16:9-hez szabott kezelőpult a kép sarkában.
Digitális adás olykor akad és kockásodik, tiszta vételnél és királyi adóknál is, ami még hagyján, de ha nem teszi, v. néma felvételt csinálok, video szerkesztő progi akkor is kidobál különféle hibákkal, mert szar lesz a videó fájl. Erre vmi megoldás, kodek csere lehetséges?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hardcore café
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- alza vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest