Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz vfo7 #9611 üzenetére

Ezzel tisztában vagyok. Amúgy az elektromosság okozta mágneses zavarra gondoltam. Nem vagyok fizikus, suliból hozott ismereteim vannak, aminek nem volt része a nagyfrekvenciás 1x1. Vagy nem figyeltem. :B :DDD Ha pontosan tudtam volna, mi miért történik, nyilván nem is érdeklődöm.

daa-raa: Na, én erre gondoltam, amikor azt írtam, hogy másfél éve semmi probléma. Vagy csak ennyi idő elteltével jelentkezne, és egy alig használt másik antennával is, amelyik a szekrényben pihent? Ezért gyanakodtam a kábelre.

Van más kérdésem nem is egy:

Kiderült, hogy a hardveres előnézet okozza a felvétel befagyását analóg módban. Ha viszont kikapcsolom, akkor felvétel alatt szétnyújtja a képet a PVR2. Van erre vmi megoldás, vagy kézzel kell kapcsolgatnom a képarányt? Pl. 16:9 módban szépen jön a 4:3 kép, de a nyújtás miatt 4:3-ra kell váltanom, de akkor meg hülyén néz ki a 16:9-hez szabott kezelőpult a kép sarkában.

Digitális adás olykor akad és kockásodik, tiszta vételnél és királyi adóknál is, ami még hagyján, de ha nem teszi, v. néma felvételt csinálok, video szerkesztő progi akkor is kidobál különféle hibákkal, mert szar lesz a videó fájl. Erre vmi megoldás, kodek csere lehetséges?

Új hozzászólás Aktív témák