- Mini PC
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Ezzel tisztában vagyok. Amúgy az elektromosság okozta mágneses zavarra gondoltam. Nem vagyok fizikus, suliból hozott ismereteim vannak, aminek nem volt része a nagyfrekvenciás 1x1. Vagy nem figyeltem.
Ha pontosan tudtam volna, mi miért történik, nyilván nem is érdeklődöm.
daa-raa: Na, én erre gondoltam, amikor azt írtam, hogy másfél éve semmi probléma. Vagy csak ennyi idő elteltével jelentkezne, és egy alig használt másik antennával is, amelyik a szekrényben pihent? Ezért gyanakodtam a kábelre.
Van más kérdésem nem is egy:
Kiderült, hogy a hardveres előnézet okozza a felvétel befagyását analóg módban. Ha viszont kikapcsolom, akkor felvétel alatt szétnyújtja a képet a PVR2. Van erre vmi megoldás, vagy kézzel kell kapcsolgatnom a képarányt? Pl. 16:9 módban szépen jön a 4:3 kép, de a nyújtás miatt 4:3-ra kell váltanom, de akkor meg hülyén néz ki a 16:9-hez szabott kezelőpult a kép sarkában.
Digitális adás olykor akad és kockásodik, tiszta vételnél és királyi adóknál is, ami még hagyján, de ha nem teszi, v. néma felvételt csinálok, video szerkesztő progi akkor is kidobál különféle hibákkal, mert szar lesz a videó fájl. Erre vmi megoldás, kodek csere lehetséges?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- iBasso SR3 fejhallgató
- iScooter i9 elektromos roller, ÚJ (0km-es) 2025. évi modell, 30km/h maximális sebesség, 350W
- Dali Opticon Vokal mk2 fekete
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest