- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
#65675776 #9405 üzenetére
Hát, nekem az alaplapi van, azzal nincs problémám. Viszont NFS4 telepíthető, Grid 1-2 nem fut W7-en, szóval csak a 8 marad, azzal az idegesítő hibával, hogy egy rakás rezidens progit nem indít, hiába vannak bejegyezve. W8 topicban persze semmit nem tudnak mondani a megoldásról, ez legalább nem lep meg.
Azért gáz, mert W7-en végre megoldották, hogy működjön, de nem tudom, melyik patch, 1x csak elkezdett működni. Talán mire lesz W9, és a w8-on nem működik pár játékom, addigra ez a MC is elindul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sziku69: Szólánc.
- Asztalos klub
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest