Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz Traxx #7382 üzenetére

Az, hogy valami fent marad, akármilyen fájl, vagy csak beállítás valahol a rendszerben. Én a PVR meghajtóival voltam így. Hiába távolítottam el a progit, töröltem a fájljait, szedtem ki a registry-ből a maradék szemetet, a .33-at visszatéve továbbra sem volt magyar (de lehet, hogy csak TV2/RTLK) hang .39 után, holott eredetileg azzal van. Az az 1 tuti, hogy mint azt kezdő ATI VGA-s koromban megtanultam, készítsen az ember teljes rendszermentést, ha mindent feltelepített, beállított, és minden működik (ill. lépésenként). Ez a kisebb ráfordítás, mint utólag hibát keresgélni, reinstallni, miegyéb, az aktiválásról már nem is beszélve.
    Az biztos, hogy a 2 keresk. adónak valami szar hangkódolása van, mert a .ts fájljaikat sem játssza le semmi a PVR-en kívül hanggal, szerkeszteni sem lehet mással, csak TMPGenc progival, királyi adók meg nálam EVR-módtól fagynak be pontosan 5p 30mp alatt. (XP-n mondjuk EVR nincs.) Szóval valahol ott lehet a gond, hogy nem szabványos kódolást használnak, mert van vagy 7 osztrák földi digitális adóm, és azokkal semmi probléma.

Új hozzászólás Aktív témák