- Kevés helyet hagyott a tápkonnektor körül a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Házimozi belépő szinten
- RAM topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Az, hogy valami fent marad, akármilyen fájl, vagy csak beállítás valahol a rendszerben. Én a PVR meghajtóival voltam így. Hiába távolítottam el a progit, töröltem a fájljait, szedtem ki a registry-ből a maradék szemetet, a .33-at visszatéve továbbra sem volt magyar (de lehet, hogy csak TV2/RTLK) hang .39 után, holott eredetileg azzal van. Az az 1 tuti, hogy mint azt kezdő ATI VGA-s koromban megtanultam, készítsen az ember teljes rendszermentést, ha mindent feltelepített, beállított, és minden működik (ill. lépésenként). Ez a kisebb ráfordítás, mint utólag hibát keresgélni, reinstallni, miegyéb, az aktiválásról már nem is beszélve.
Az biztos, hogy a 2 keresk. adónak valami szar hangkódolása van, mert a .ts fájljaikat sem játssza le semmi a PVR-en kívül hanggal, szerkeszteni sem lehet mással, csak TMPGenc progival, királyi adók meg nálam EVR-módtól fagynak be pontosan 5p 30mp alatt. (XP-n mondjuk EVR nincs.) Szóval valahol ott lehet a gond, hogy nem szabványos kódolást használnak, mert van vagy 7 osztrák földi digitális adóm, és azokkal semmi probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- XPEnology
- Filmvilág
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parfüm topik
- Kevés helyet hagyott a tápkonnektor körül a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! LENOVO ThinkCentre M800 - i7, 8GB/120GB
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / ROG GTX 1070Ti 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi