-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Nem hiszem, hogy a hardver-előnézetes akadás ne PVR-hiba lenne. XP-n és W7-en is ugyanúgy csinálja: 3-4mp késleltetéssel indul a kép, aztán pedig akad, mint Zállat. Az meg Leadtek-sár, hogy csak .ts-ben képes felvenni. Feltétlenül olyan formátum kell ugye nekik, amely a lejátszók többségével lejátszhatatlan.
Nem, nem lehet egy csatornát választani, csak ha előbb transport stream-re kapcsolom, és akkor marad úgy. Nem véletlenül írtam, ez is dettó mind2 rendszeren.
VLC-t letöltöttem, de MediaCenter is lejátssza hanggal, csak az az érdekes, hogy akkor WMP miért nem.
Mik is azok a felsoroltak szerkesztésre?
Ha láttam volna ilyet, nem keresném. 
A felvétel hangerejének állításával nem volt problémám, csak a végeredménnyel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Interactive Brokers társalgó
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi