Hirdetés
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silex
aktív tag
válasz
bucilali
üzenetére
Köszi! Az átforrasztást még meg is ejtem jó ötlet, de mint írtam kipróbáltam a tunert másik gépben és ott tökéletesen működött.
Ráadásul még ki is mérettem, meg teszteltettem a kábelt is nem volt probléma. A földelésből, meg potenciálkülönbségből adódó képhibák meg ugye nem is így néznek ki.Ha vkinek van még vmi ötlete, szívesen várom!
Új hozzászólás Aktív témák
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- One mobilszolgáltatások
- BMW topik
- EAFC 26
- World of Warships
- Nintendo Switch 2
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Apple iPhone SE 2020 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi