- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Már nem nagyon vaan hova jobbat, a PVR3000 szinte tökéletes. És x64-en is hibátlanul működik a legutolsó beta driverrel. Csak ehhez ugye le kell tiltani az aláírásellenőrzést minden induláskor (én inkább leszoktam a kikapcsolásról, csak Sleep-be viszem a gépet).
PDVD-ben nem tudsz dekódert cserélni. A rendszerben viszont igen, bár a Vista pl beépítve is tartalmaz MPEG2 dekódert. Ami lehetőségeid vannak PDVD-ben:
1. Letiltod a hw gyorsítást
2. Letiltod a deinterlace-t (pedig a PDVD-jé az egyik legjobb realtime deinterlacer, amíg azt használta a PVR(2) nem is voltak DI problémák)
3. Letiltod az Eagle Vision-tGyaníthatóan az elsőhöz van köze. De lehet csak DX-et vagy VGA drivert kell frissítened.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3198, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest