Hirdetés
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Véleményed szerint érdemes lenne gari keretein belül visszavinni az alaplapot bevizsgálásra? (Az 1 év még nem járt le asszem)
Nem igazán tudom kideríteni a hiba forrását, nagyon nehéz lenne kimérni a PCI-foglalatot.
Hivatkozhatnék arra, hogy már a második PCI-kártyát vágja tönkre.Most már nem merem visszatenni a PVR3000-et az alaplapba kipróbálni, mert nem hiszem, hogy azóta változott volna a helyzet, másik gépbe meg már azért nem merem tenni, mert ki tudja, mi ment tönkre benne...

Eszembe jutott, hogy talán van itthon valahol egy PCI-os hálózati kártya, ami már nem valószínű, hogy kelleni fog, esetleg azzal lehetne tesztelni.
Viszont ezzel a probléma az, hogy ugye mint az előző kártyánál is láttuk, CSAK a távirányító funkció nem működött benne, a többi simán ment. Tehát lehet, hogy egyszerűen nem is derülne ki pl. a hálókártyánál, ha nem megy valami rajta...
Van ötleted arra vonatkozóan, hogyan lehetne egyértelműen kideríteni a probléma forrását?Én már kifogytam.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vigneau interaktív lokálblogja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3994, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest