Hirdetés
- Androidos tablet topic
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánik a memóriapiacon
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ez a "széria mánia" nyilván abból következett, hogy először megpróbáltam az alaplapon kívüli dolgokra gondolni, mert igen sok termék esetén előfordult már, hogy legyártottak egy jó "szériát", és utána sikerült elb@szni egy másikat.
Nem értem, miért lenne ez olyan elképzelhetetlen.
De mindegy, nem is ez a lényeg.Valóban simán elképzelhető, hogy az alaplapommal van baj.
Igazából ez az első alkalom, hogy PCI-os bővítőkártyát használok, úgyhogy ha valami gáz van magával a PCI-foglalattal, akkor az még csak most derül ki...
(Majd megnézem, egyáltalán érvényes-e az alaplapra még garancia...)
Az alaplap PCI-foglalatának hibás voltát tulajdonképpen egy másik bővítőkártyával lehetne tesztelni, az viszont nincs a közelben, valahogy ki kéne mérni.
Lábkiosztásra egyelőre csak ezt találtam: [link]
Ez alapján érdemes lehet elindulni méregetni? Valahogy majd megoldom, bár még nem tudom, hogyan, mert nincs olyan bővítőkártyám, aminek le tudnám vágni a végét, és annak segítségével méregetni... "Beleszúrkálni" a foglalatba a mérőműszer tűjével meg igen nehéz és kockázatos lenne...A "másokkal vetetni" résszel egyetértek, de majd nézd vissza, milyen sorrendben írtad, és akkor megérted, miért hittem azt, hogy nekem szántad.
-
Xaels
félisten
Próbáltam. X360-on 2 beállítás van PAL-50 és PAL-60. Az 50esen már teljesen kivehetetlen a kép, 60ason meg a leírt FF és szemcsés. Próbáltam mindent összehangolni a felbontástól kezdve a képfrissítésig. Semmi haszna minden ugyanolyan maradt. A gyártó honlapján keresgélve igazából azt találtam, hogy bár ez a kártya is ([TV 2000 XP Exp.].) képes különböző lejátszókról felvenni, de nem volt kiemelve külön a játék-konzolok (mint pl.: [PVR2100] -asnál) támogatása. Sajnos erre kérdésemre nemigazán találtam válaszokat google segítségével sem. Ezért gondoltam, hogy esetleg az lehet a baj, hogy hardveresen nem tudja kellően kezelni a jelet és valszeg a kicsit drágább széria képes erre.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Majd megnézem, egyáltalán érvényes-e az alaplapra még garancia...)