Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz bzoley #3860 üzenetére

Ez a "széria mánia" nyilván abból következett, hogy először megpróbáltam az alaplapon kívüli dolgokra gondolni, mert igen sok termék esetén előfordult már, hogy legyártottak egy jó "szériát", és utána sikerült elb@szni egy másikat.
    Nem értem, miért lenne ez olyan elképzelhetetlen.
    De mindegy, nem is ez a lényeg.

Valóban simán elképzelhető, hogy az alaplapommal van baj.
    Igazából ez az első alkalom, hogy PCI-os bővítőkártyát használok, úgyhogy ha valami gáz van magával a PCI-foglalattal, akkor az még csak most derül ki... :O (Majd megnézem, egyáltalán érvényes-e az alaplapra még garancia...)
    Az alaplap PCI-foglalatának hibás voltát tulajdonképpen egy másik bővítőkártyával lehetne tesztelni, az viszont nincs a közelben, valahogy ki kéne mérni.
    Lábkiosztásra egyelőre csak ezt találtam: [link]
    Ez alapján érdemes lehet elindulni méregetni? Valahogy majd megoldom, bár még nem tudom, hogyan, mert nincs olyan bővítőkártyám, aminek le tudnám vágni a végét, és annak segítségével méregetni... "Beleszúrkálni" a foglalatba a mérőműszer tűjével meg igen nehéz és kockázatos lenne...

A "másokkal vetetni" résszel egyetértek, de majd nézd vissza, milyen sorrendben írtad, és akkor megérted, miért hittem azt, hogy nekem szántad.

• Xaels

félisten

válasz bzoley #3860 üzenetére

Próbáltam. X360-on 2 beállítás van PAL-50 és PAL-60. Az 50esen már teljesen kivehetetlen a kép, 60ason meg a leírt FF és szemcsés. Próbáltam mindent összehangolni a felbontástól kezdve a képfrissítésig. Semmi haszna minden ugyanolyan maradt. A gyártó honlapján keresgélve igazából azt találtam, hogy bár ez a kártya is ([TV 2000 XP Exp.].) képes különböző lejátszókról felvenni, de nem volt kiemelve külön a játék-konzolok (mint pl.: [PVR2100] -asnál) támogatása. Sajnos erre kérdésemre nemigazán találtam válaszokat google segítségével sem. Ezért gondoltam, hogy esetleg az lehet a baj, hogy hardveresen nem tudja kellően kezelni a jelet és valszeg a kicsit drágább széria képes erre.

Új hozzászólás Aktív témák