- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- OLED monitor topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Notebook hibák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jimmy8
senior tag
Tudom, hogy régi, de csak ez volt fenn az általad linkelt hivatalos oldalon. Illetveve egy beta is ,de azt nem mertem felrakni. Felmehet? Egyébként valóban halk egy kicsit a hang....
Nekiesek mégegyszer, majd jelzem a történéseket.
A számolást az előző hozzászólásomban elcs...m. De már elég fáradt voltam....
Köszi a hozzászólásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED monitor topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Haditechnika, harcászat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- Eladó iPhone 13 Pro 128GB független alaplap tesztelt
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest