Hirdetés
- Gaming notebook topik
 - Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
 - 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
 - Milyen videókártyát?
 - Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - OLED TV topic
 - iPad topik
 - Androidos tablet topic
 - Bambu Lab 3D nyomtatók

- 

garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Peetry
senior tag
válasz

üzenetére
						azt mondtam, kapcsolja ki, ha idegesítő... tudom hogy megy mellette. És lehet hogy PVR2-re nem kérdezget... de minden szarságra igen. Szerintem nagyon idegesítő. és semmi értelme mert ugyis arra klikkel a felhasználó hogy igen el akarja indítani, nem véletlenül kattintott a parancsikonra sem...

Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
 - Gaming notebook topik
 - S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
 - Linux kezdőknek
 - Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
 - 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
 - Horgász topik
 - További aktív témák...

- X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Xbox Carbon Black controller

- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
 - HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
 - LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest