Új hozzászólás Aktív témák
-
Hammon Serra
senior tag
-
törölt tag
válasz Hammon Serra #551 üzenetére
A TV2 online TV nem működik FF alatt! Csak IE alatt. Egyébként wmv-ben nyomják.
-
bzoley
veterán
válasz Hammon Serra #553 üzenetére
Vagy a media player-t frissítsd, vagy keresd meg a frissített wm9 codec-et.
-
bzoley
veterán
válasz Hammon Serra #555 üzenetére
Esetleg ffdshow-ban(ha fönn van) kapcsold ki a wmv kezelést.
Volt ilyen szín-gondom MPC-vel wmv videóval.
Boldog új évet mindenkinek! -
ManóCs
csendes tag
válasz copperhead #560 üzenetére
Már 3syor újratelepítettem . Kipróbálam többfajta windowst, meg többféle alaplapi chipset drivert, minden pci slotot, nem tudom mit csinálhatnék még, olyan mintha nem is lenne elem a távirányítóban, nem csinál semmit. Csak azt tudnám, hogy a másik gépben akkor miért megy.
-
brd
nagyúr
Valaki tud úgy rögzíteni valamelyik programmal (PVR v. PVR2, vagy akármi), hogy közben tud pl. játszani és a program nem szúrja el a felvételt és az nem is akadozik?
The only real valuable thing is intuition.
-
bzoley
veterán
Komolyan kérdezted?
Kb. olyan lenne, mint játék nélkül egy Pentium kettővel divx-be rögzíteni.
Nézz át a PVR2000 topicba, de ott sem igazán látok esélyt a dologra.
A rögzítés egy dolog, de ha cpu-nak egyáltalán nincs ''ideje'' foglalkozni tunerrel, akkor halott dolog az egész. -
brd
nagyúr
A CPU-val nincs gond, X2-m van. A probléma az, ha fut a felvétel és a VGA valami mást csinál, akkor a felvétel akadozik, súlyosabb esetben a felvételt készítő program teljesen meg is hülyül, és újrakezdi a felvételt, ugyanabba a file-ba. Ez a ''VGA mást csinál'' pl. egy játék indítása is lehet, ahol mondjuk élsimítást vált a VGA. Emiatt megdöccen a felvétel (gyanítom, hogy a directx-en keresztül megjelenített TV-adás okozza a gondot). Ezt kellene valahogy elkerülni, ha lehet. Egyébként ha már fut a játék, akkor nincs probléma, de ha visszaváltok a win képére, akkor ugyanúgy döccen egyet.
The only real valuable thing is intuition.
-
szab.tam
nagyúr
Valahol, asszem itt a PH-n olvastam egy pci-os dupla analóg tuneres kártyáról, de nem találom. Márka, típus, link, valami...?
Hátha valaki!fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
bzoley
veterán
Ja persze, én még a múltban élek, meg sem fordult a fejemben, hogy egy gépben több cpu is dolgozhat
A WinFast PVR2-ről van szó, bár lehet, hogy a silent recording csak ütemezett felvételnél működik. Legalábbis én nem tudtam rávenni manuális módban, hogy kapcsolja ki a képet. -
amargo
addikt
Nero-val DVD-t írtam és ha full screen-re váltottam a PVR2-st, 2.0.2.11 verzió, akkor olyan 30mp közönként megjelent alul a kezelőfelülete. Tényleg azt valahogy nem lehet kikapcsolni?
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
goblin1983
tag
Szerintem felvétel közben játszani halott ügy... Bár nem tudom milyen hosszú filmet, reklámot, klippet, műsortm, stb veszel fel, de biztosabb kivárni. Vagy veszel egy P2es gépet, belerakod a kártyát és te meg játszol a másikon!
-
Jimmy8
senior tag
Még mindig a felvétellel próbálkozom: a cél 768*576 felbontásban rögzíteni a filmet (később vágni akarom és átkódolni)
Mpg2 nem jó (akad),
Huffyuv v2.1.1 - CCESP Patch v0.2.2 Interlészes a felvétel, de nagyon,
PICVideo M-JPEG 3 VfW Codec: Ez lenne a legjobb ,de szintén interlészes.
A felvételnél be van kapcsolva a PVR2-ben a progressív mód, mégis a két utolsó kodeknél váltottsorosan vesz fel.
Az Mpg2 kép Ok lenne, de nem bírja a gépem.
Csak személyes tapasztalat, de szerintem celeronnal rendelkezők ne nagyon álmodjanak Mpg2 felvételbe teljes felbontásban.
Valami ötlet, hogy milyen kodeket használjak?
Egy celeronnal felvevő egyén infoját szívesen venném. (Itt a többségnek valódi P4 ill. AMD procija van, amik valószínűleg lényegesen jobbak videokódoláskor) -
Jimmy8
senior tag
Bocsi. Még egy kérdés:
A PVR2-ben a megjelenítés módja mi legyen: VMR, VMR9, Overlay Mixer
Mi a különbség közöttük? Lehet hatással a felvételre? -
Jimmy8
senior tag
Sajna húzni nem tudom, mert a lap ne támogatja
A RAMok dualban mennek, sőt az Intel rájött, hogy a PAT funkciót nem kell ''rejtegetni'', így ez is be van kapcsolva. A gépem minden más tekintetben a cerkához képest gyors, csak a videokódolás nem akar összejönni.
A gép amiben fut a kártya a konfigodnál lévő? Mert ott P4 van...
Milyen beállításokkal veszel fel mpg2-be? -
Balinov
titán
válasz #65675776 #552 üzenetére
ez így van,viszont ha kiválasztasz egy műsort,majd a megnyíló ablakban bárhova jobbkatt és ''oldal forrása'' majd rákeresel a wmv-re,akkor megtalálod a wmv url-jét,kopipészt,majd flashget és jön,mint álom
BUÉK Uraim!6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
amargo
addikt
-
Wolf Howler
csendes tag
Hali mindenkinek és B.Ú.É.K.!
Köszi bzoley!
A windows volt a hiba. Újratelepítettem és most működik.
Múltkor felraktam a PVR2 2.0.2.11-et és mielőtt leállt volna rendszerhibával belenéztem milyen újítások vannak benne.
Találtam egy olyan menüt ahol belehet állítani, hogy az elalvás kapcsoló miként kapcsolja ki a gépet, meg valamelyik menünél bejött az a Eagle dolog amit még nem tudtam hogy mire való.
Most az xp újratelep. után felraktam a drivert majd a PVR2 2.0.2.11-et. Elindítottam, és az előbb említett változásokat nem találom. Maradt minden úgy mint az előzőleg használt verziónál.
Hogy lehet ez?
Valamit rosszul állítottam be?
Segítségeteket előre is közsi!Lupus est homo homini!
-
bzoley
veterán
válasz Wolf Howler #584 üzenetére
Mivel a program nem tudta elindítani a tunert, dvb módban ment tovább. Itt más beállításokat lehet elérni, mint analóg módban. Ha elindítod mégegyszer a PVR2-t, láthatod a különbséget, és itt tudod beállítani a sleep módot is. Lényeg, hogy addig az ''működő'' PVR2-t kapcsold ki. Itt írtam róla:[link]
A Eagle Vision nem elérhető feature, ne foglalkozz vele, amúgy sincs sok értelme.
[Szerkesztve] -
tusi74
őstag
Teljesen el vagyok keseredve. Vettem egy ATI Radeon 9550-et, minden szép és jó, csak éppen sem a sima PVR, sem a PVR2 nem megy, egyetlen verziója sem. Azt írja ki, hogy Hiba a képalkotás során. Majd amikor kilépek, hogy a DVBTAP.exe szabálytaln műveletet végzett. Mivel akad össze? Eddig matrox G550-em volt, és semmi ilyen gondom nem volt.
-
Balinov
titán
bzoley,nincs bétád a pvr2 2.0.12-ből? changelogja már van..
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
bzoley
veterán
Frissítsd a tuner driver-ét!
Balinov:
Nem is nagyon lesz, majd csak a következőből. Az új okosságnak a neve''Preview TV by hardware encoding'' elég sutára sikerült, valszeg előbb új nevet kap. Pénteken talán.
''Dear Bzoley:
The name for ''Preview TV by hardware encoding'' will be rename.
If name is fixed,i will sent to you.
Thanks''
Amúgy meg a tizenegyessel sincs gond, használható
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
aha,majd akkor úgyis felrakom,ha belinkeled
amugy most tettem fel a 11-est.idáig tetszik,frissítettem az xmltv-t,majd betallóztam a chanellist import után és klafa.6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
bzoley
veterán
Nahát, ez elképesztő, tényleg működik?
Új típussal bővölt a PVR2-vel működő tunerek listája:
Pixelview Play TV Pro(bt878)
Stirlitz kollega gépében kelt életre egy Expert mellett.
Balinov:
Az újabb frissítések nagy részét úgyis csak a PVR2000 tulajok élvezhetik.
Az új verzióban viszont számítok némi hibára, mert az audio részt átdolgozzák egy kicsit. Ilyenkor mindíg becsúszik egy apróbb bug
[Szerkesztve] -
brd
nagyúr
Mai kérdésem: mit csinálok rosszul?
Van ez a PVR2 nevű valami, de több gondom is van vele. Egyrészt, úgy néz ki (még nem mértem le, csak szemre, ahogy torzul a kép, ill a csatornák logóinak helyéből gondolom), mintha a kábelen jövő képből csak egy 720x576-os résznek a területét mutatná, majd ezt átméretezve lehet csak teljes képernyőre tenni (F5-ös gomb). A másik gondom az, hogy nem lehet elrejteni a kezelőpanelt teljes képernyős módban, csak úgy, hogy az egérmutatót elhúzom a panelről. Ez utóbbi azért baj, mert az egérpointer néha magától megjelenik a képen (ez már a sima PVR-rel is gond volt, de így meg tudtam oldani) és csak úgy tudom ''elrejteni'', ha a jobb alsó sarokba tolom. Ez az erőszakos panel viszont ezt lehetetlenné teszi (alulról úszik ugye elő).
Tud valaki okosat mondani a problémáimra?
A silent recording viszont pont úgy működik, ahogy akartam: magas prioritásra állítva bármit csinálhatok mellette, nem zavarják egymást a másik programmal és a felvétel is jó lesz.The only real valuable thing is intuition.
-
-
bzoley
veterán
-
bzoley
veterán
Régebben írtam egy patch-et, néha működik, néha nem
Ha gondolod, próbáld ki:[link]
Tv-t kikapcsolod, a két fájlt bemásolod a WFDTV mappába, és futtatod a neked kellőt. Az egyik leszedi a csíkot, a másik visszarakja(elvileg)
Az esetleges károkért nem vállalok felelősséget
[Szerkesztve] -
törölt tag
Ebből miért nincs már hivatalos támogatás? Engem is irritál az a csík.
brd: Teljes képernyőre ki lehet rakni nyújtás nélkül is. Azzal meg mi a gond, ha esetleg ''csak'' a 720x576-ra levágott képet jeleníti meg? A TV-k még ennél is kevesebbet mutatnak, többségükön még az eltérítés machinálásával sem lehet ennyit se kicsalni. -
Hammon Serra
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Na ebben a pillanatban nem találja az eszközt a masina.De sehol.Se ujraindítás se telepítés, semmit.A rendszer sem látja
Tegnap még vettem fel vele.
ma meg azt mondja nincs eszköz.Pedig be sem kapcsoltam a gépet.
Ha kiveszem ls visszarakom az talán segít.De ha az sem akkor végképp kuka.Itt a vége fuss el vége! 5 év bazározás után........
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest