Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hővezető paszták
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jimmy8
senior tag
Nah! Megvan az Expert.
BZoley Te hallod -e?
Egy-két nappal hamarabb jobb lett volna ez Global vs Expert cikk 
Már mint nekem. Már nem bírtam visszamondani a rendelést, így maradt az expert. Bár Te előzetesen is ezt tanácsoltad, mégse mertem megvenni a globalt. Na mindegy.....
Egy kérdés. A kapott kártya máshogy néz ki, mint a dobozon lévő kép, ill. a hozzá adott füzetekben lévő rajzok. Nekem a hangkábel csatlakozója nem a kártya végénél van, hanem a tuner fémdoboza mellett.Meg az alkatrészek is máshogy vannak rajta elrendezve. A tietek milyen? Volt többféle elrendzésű expert is?
Bocsi. Most látom a képen a nyákra REV A van írva, az én kártyámra meg REV B.
Valami tudomás arról, hogy az elrendezésen kívül más különbség is lenne közöttük?
Sajna kipróbálni még nem volt időm, mert nagyon el vagyok ''havazva''.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Egy-két nappal hamarabb jobb lett volna ez Global vs Expert cikk