- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Stirlitz #3511 üzenetére
A szabvány neve IEEE-1394.
A FireWire az Apple Computer bejegyzett védjegye, csak Ők és közvetlen partnereik használhatják. És csak MacOS alatt létezik.
Az I-Link a Sony bejegyzett védjegye, használatára az igaz, ami a FireWire esetén. Alapvetően azonos az IEEE-1394-gyel, viszont nem tartalmaz feszültségátviteli vezetékeket, csak adatátvitelit.
A FireWire elnevezés azért terjedt el, mert a szabványt az Apple karolta fel (és jórészt Ők is feljesztették ki), és használja a létezése első pillanatától, és hosszú ideig csk Ő és partnerei használták. PC vonalon ugye az USB terjedt el, ami jelentősen elmarad az IEEE-1394-től szinte minden területen. Egy valamiben múlja felül a 1394-et, ez pedig a ráköthető eszközök száma.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
Stirlitz #3473 üzenetére
Lényegében arról van szó, hogy összedugják a fejüket, de nem biztos, lesz is belőle valami, mert rengeteg dolgot kéne hozzá átírni a programban.
Lorcsi:
Sajnos nem szerepel a kártyád a listában.
(Viszont láttam PVR3000-et. Vajon mi lehet ez?)
Hati:
3. A forum member complain about hardware encoding whit Winfast DTV.(PVR2000)
Hardware encoding not available in Winfast DTV?
Ha jobban megnézed, nemhogy a saját nevemben de még csak nem is ebben a topic-ban elhangzott panaszról van szó(Dchard(ha jól írtam) van gondja a hardveres kódolással)
Yes, WinFastDTV will support PVR2000 hardwaer encoding in the near future.
Szóval láthatod, hogy mások kérdését közvetítem. Ez nekem is jó, mert nem gondolják azt, ezt mind én találom ki, csak hogy fárasszam őket.
Az általad próbált programokban talán annyi közös lehet, hogy még az elején felvázolták, mit szeretnének, hogy tartalmazzon a program, és eleve úgy építik fel az egészet, és módosítani/finomítani is könnyebb. Ezzel szemben a DTV valószínűleg egy PVR skin-módosítással kezdődött, majd elkezdték foltozgatni/módosítgatni(lehet egyszerűbb lett volna újraírni, nem tudom) és most tart, ahol tart. Egy komolyabb változtatás(lásd fentebb), a program több részébe való jelentős belepiszkálást igényel, és akkor még mindíg kérdéses, hogy egyáltalán megvalósítható-e. Azenfelül van még egy fontossági sorrend, aminek az elején a kritikus hibák javítása van, csak ezután jöhet többi. Szóval még ha nem is egyszerre, de ha valamelyik javaslatot életképesnek találják, előbb-utóbb be fog kerülni. Nézd meg az egyik csúcskártyát(550pro) még használható programot sem nagyon tudtak hozzá készíteni egy év alatt. Ehhez képest mi abszolult nem panaszkodhatunk -
bzoley
veterán
válasz
Stirlitz #3467 üzenetére
Nem értettelek félre, csak válaszoltam valamit
Nekem nincs döntési jogom semmiben, még itt sem. Bárki billentyűt ragadhat, és leírhatja az óhaját a fejlesztőknek. Kérdés, hogy érdemes-e(feljebb vázoltam).
Más egy újítás benyújtása, vagy egy feature kritikája. Mindkettőnek másképp kell nekikezdeni és nem jó keverni
Hati:
Azért nem kell megsértődni
Soroljad, ha van mit. Csak az adagolást az ésszerűség határain beül kell tartanunk. Mindíg egy kicsit
A legutóbbi javaslatom is komoly fejtörést okozott(asszem korábban már említettem):
[link]
És az első reagálás:
We will take it into our consideration, but I can't promise you when it will be done. We need to modity lots of codes and the UI to support that function.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest