Aktív témák
-
bbking
aktív tag
Jaja, ezt már én is kérdezni akartam, hogy végülis tök fölösleges leárnyékolni a karit a házon belül, mert amit lehet rajta zavani dolgot, azon egy fém szar van.
Keveset értek ehez a Tmához, az antennáról annyit, hogy itten kábelTV van, szal én kicsengetem a dellát a matáv kábelTVnél, aztán bedugom a falba a bedugnivalót és gyün a cucc a TVbe! Ennyi tulajdonképpen... Nahmost úgy van, hogy vettem egy elosztót, hogy egyszerre tudjon menni a TV, meg a tv kari... Szal ez egyik végéből az elosztónak jön ide a gépre a koax, ami hama márkályú (elméletileg) árnyékolt 75 ohmos kábel asszem... Ilyen 800 forintos, vagy 400, már nemtom... -
bbking
aktív tag
Ha nem tévedek akkor ezzel a megoldással az a baj, hogy ha scart kábellel kötöm össze a TV kait a videoval akkor azt úgy fogje venni, mint pl ha kamerát dugtam volna bele, tehát nem ő hangolja a csatikat, hanem a video jele csak szimplán belemegy a TV kariba, tehát összesítve a videónak mennie kell és azon kell kapcsolgatnom, ha TVből akarok felvenni vagy TVt nézni... Én így értelmezem... Vagy?
-
bbking
aktív tag
thx all... nemtom mi legyen... nem merek alufóliázni, me parálok a rövidzár miatt... A többi megoldást meg sorba kipróbálom, amit eddig nem...
-
bbking
aktív tag
-
bbking
aktív tag
Hi all!
Először is emiket megtettem
-bedugatam úgy hogy a videoból jöjjön ki, de semmi javulás
-dscaler nem igazán ismeri fel, az a baj... próbáltam már...
Nem vágom ezt a fóliás megoldást... Szal fabrikáljak pl kartonból valami olyasmi szerkentyűt, amit befedek alufóliával és a kártya köré rakom?? Szal valami lapos tégla alakú izé kéne ha jól értem... Mégis hogy nyomassam ezt, hogy ne csesszem el a lapom??? Nem értek én a földeléshez... Nah szal ezt bővebben valaki magyarázza már el plíz...
Azt hogy csinálom, hogy antennakábelből RCA lesz??? Vágom ezt az RCA kábelt, de szal, hogy is van ez????
Nemtudom mennyire számít, de ez a kábel 5 méter, ha jól rémlik 75 Ohm-os Hama árnyékolt kábel... Nem tudom, az számíthat a jelátvitelbe, hogy ilyen hosszú?? Gondolom jah, vagy??
Asszem mindent véleményeztem és visszakérdeztem... THX all amúgy, jöhet még a segítség... -
bbking
aktív tag
mégse minden csatorna ilyen, csak a magyarok, meg néhány külföldi.... RTL klub, m1, m2, mtv2, HBO.... Mitől van ez?????
-
bbking
aktív tag
raktam fel képeket is, hogy néz ki a gond...
Bővebben: link
Bővebben: link
Bővebben: link -
bbking
aktív tag
Hi all!
Az a nagy gond, hogy minden csatorna bejön amit akarok, vagy úgymondom van a normál TVn, a hangjuk is jó meg minden, csak annyi hogy mindegyik csíkos!!!! Valamelyik adón nagyon látni, némelyiken kicsit, de mindegyik csíkos... Hozzá kapott winfast pvr-t használom, abból is a legújabbat, a CDs verziot is használtam de ugyanaz a baja van... A kábel amúgy amin megy Hama, meg bedugtam külön azt a TVbe és ott ugyanolyan jó volt mint a másik... Mi lehet a gond???
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest