Hirdetés
Aktív témák
-
alfonzo
csendes tag
válasz
Kockasfulu
üzenetére
Üdv!
''Az élet nem habostorta''
Próbáld meg úgy, hogy magyaron áll, keres (elvileg megtalál, többet mint amit nézni lehet), ekkor akép jó, csak a hng nem. Ekkor állítsd át az országot. Így a frekik maradnak, a norm viszont már jó lesz. Azt hiszem én így csináltam.
ui. ha jól emlékszem, akkor múltkor így sikerült (újra kellett hangolnom, rutinosan belga aztán az rtl sem azon a csatonán jött ahol kellett volna, így kerestettem a magyarral, aztán norma miatt belga)
sok sikert! -
Skica
őstag
válasz
Kockasfulu
üzenetére
Swéd
a Németeknél nállam csak mono a hang, a magyaroknál a kép problémás hang jó.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Motoros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a Németeknél nállam csak mono a hang, a magyaroknál a kép problémás hang jó.