Hirdetés

Aktív témák

• G.A.

aktív tag

Üdv!
    Azért nyitottam ezt a topicot mert szerintem infót kéne cserélni a Leadtek turnerekkel kapcsolatban, ráadásul nálam egy nagyon nagy baj lépet föl, a sztori a következő:
    Már vagy fél éve van meg a kártya és eddig mondhatni jól szerepelt (leszámítva hogy xp szerint néha nem kompatibilis, hé nem xpre tervezték :F ), egy két nehezebb naptól eltekintve. A turnerem egy WinFast 2000 XP Expert. Az elején még jók voltak a felvételek amiket csinált, azokat a csíkokat a videó közepén leszámítva. Ezután a hang (TV cabel) nem jött, elveszett, majd valamikor visszajött, álltalában amikor a videó qualityn állítottam. (érthetetlen)
    Nos mostanság a következő az ábra:
    A TV része jobb mint valaha, hang OK, kép tiszta és nem fagy le felvétel közeben.
    Az FM néha, winycsi töredezettség mentesítésekkor vagy cd/dvd beolvasásakor elindul :F úgy hogy látszólag a program ki volt kapcsolva....
    Ha WinDVD Creator 2 vel vennék át filmet kameráról ez a helyzet: Képet nem látni, hang van (a Creatorban való lejátszáskor), felvétel közben: kép van hang van, Winamp, WinDVD5, Creator2 vagy mediaplayerrel való lejátszáskor: kép van, néha alulról tükrözött, azaz fejjel lefelé, és hang nincs:O:O:O. Ez volt az eredeti baj, hogy elment a hang, ha jól megfigyeltem a jóval korábban felvett videókon is ami már codec hiányra utalhat, amit nem értek hisz az ACE Mega Codec Pack 6.03 a legszéleskörűbb codec amit találtam.
    Aki tudja hogy mi lehet a baj, vagy csak sejti az írjon plz...

Aktív témák