Hirdetés
Aktív témák
-
ArGab
őstag
Ide próbáld:
Bővebben: link
Én még csak akkor szívtam ezzel a tunerrel, mikor ACE MegaCodecs 5.93 volt fenn... -
bzoley
veterán
-
G.A.
aktív tag
Üdv!
Azért nyitottam ezt a topicot mert szerintem infót kéne cserélni a Leadtek turnerekkel kapcsolatban, ráadásul nálam egy nagyon nagy baj lépet föl, a sztori a következő:
Már vagy fél éve van meg a kártya és eddig mondhatni jól szerepelt (leszámítva hogy xp szerint néha nem kompatibilis, hé nem xpre tervezték
), egy két nehezebb naptól eltekintve. A turnerem egy WinFast 2000 XP Expert. Az elején még jók voltak a felvételek amiket csinált, azokat a csíkokat a videó közepén leszámítva. Ezután a hang (TV cabel) nem jött, elveszett, majd valamikor visszajött, álltalában amikor a videó qualityn állítottam. (érthetetlen)
Nos mostanság a következő az ábra:
A TV része jobb mint valaha, hang OK, kép tiszta és nem fagy le felvétel közeben.
Az FM néha, winycsi töredezettség mentesítésekkor vagy cd/dvd beolvasásakor elindul
úgy hogy látszólag a program ki volt kapcsolva....
Ha WinDVD Creator 2 vel vennék át filmet kameráról ez a helyzet: Képet nem látni, hang van (a Creatorban való lejátszáskor), felvétel közben: kép van hang van, Winamp, WinDVD5, Creator2 vagy mediaplayerrel való lejátszáskor: kép van, néha alulról tükrözött, azaz fejjel lefelé, és hang nincs

. Ez volt az eredeti baj, hogy elment a hang, ha jól megfigyeltem a jóval korábban felvett videókon is ami már codec hiányra utalhat, amit nem értek hisz az ACE Mega Codec Pack 6.03 a legszéleskörűbb codec amit találtam.
Aki tudja hogy mi lehet a baj, vagy csak sejti az írjon plz...
Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 3
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
), egy két nehezebb naptól eltekintve. A turnerem egy WinFast 2000 XP Expert. Az elején még jók voltak a felvételek amiket csinált, azokat a csíkokat a videó közepén leszámítva. Ezután a hang (TV cabel) nem jött, elveszett, majd valamikor visszajött, álltalában amikor a videó qualityn állítottam. (érthetetlen)