Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tsunami
senior tag
UP
-
Tsunami
senior tag
Ilyen nincs, hogy senki nem hallott már róluk

-
Tsunami
senior tag
UP

-
Tsunami
senior tag
UP
-
Tsunami
senior tag
UP
-
Tsunami
senior tag
Rengeteget nézelődtem oldalakon, fórumtémákban, mert tv tunert szeretnék venni. Leadtek-et választottam rengeteg utánajárás folytán, mégpedig két verzió merül fel:
a Winfast PVR2000 illetve a Winfast TV USB2. Mindkettő sztereó, szerintem ugyanazt tudják nagyjából, viszont a PVR2000 hardveresen tömörít mpeg1-2 -t, az USB-s meg nyilván külső. Én azt szeretném megtudni, hogy melyik adhat szebb képet tvzésnél, illetve digitalizálás esetén. A gépem elég erős, hogy ne kelljen hardveres mpeg, de azért mégis elgondolkozom ezen. Ha valaki tudna segíteni, esetleg van tapasztalata ez ügyben, azt megköszönném.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Windows 11
- Witcher topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest