- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
LOTR
addikt
válasz öcsi119 #29878 üzenetére
ismét hozzáteszem, hogy várj meg hozzáértőbb választ is, de a topikban valaki korábban ajánlotta: NORDMENDE 38E40F 102cm-es LED televízió
ennek hatására egyik ismerősöm a szüleinek a régi crt helyett vett is egyet (mondván bármilyen is lesz, annál biztosan jobb tv ez, és úgy is lett), és azt mondja, hogy teljesen meg van vele eddig elégedveOne Ring to rule them all
-
LOTR
addikt
sziasztok
mivel a pana topikban nem kaptam rá választ, feltenném itt is, valószínűleg úgysem panasonic specifikus a kérdés, hanem általánosságban lennék rá kíváncsi:
Panasonic VIERA TX-42AS520E tv-vel meg lehet azt csinálni, hogy megosztok pl egy könyvtárat a notebookon és wifi-n keresztül rácsatlakozok a tv-vel?
addig működött a dolog, hogy a kapcsolatoknál a tv látja a gépet, de csatlakozás közben azt írja ki, hogy a művelet megszakadt
nem tudom hogy számít e a filerendszer (ntfs), amíg nem biztos a dolog, nem formáznék, meg tűzfalakat is kikapcsoltam
köszi(#29870) mitvisz
ez csak egy megjegyzés (majd biztosan kapsz hozzáértő választ is), mert korábban valaki itt ajánlotta - ha jól emlékszem
Telefunken T65FS243LBPOSW
igaz, ez már 65-ös, korábban 250k-ért ment, a maradék árat meg kiteszi az xbox (~80k), azt gondolom talán még megegyezni is lehet a mediamarktos eladókkal, hogy ha xbox nélkül vinné valaki[ Szerkesztve ]
One Ring to rule them all
-
LOTR
addikt
sziasztok
elérkezett a tv vásárlás ideje, legalábbis nagyon közeli és mivel az árak lejjebb, a tv vásárlásra szánt pénz pedig feljebb csúszott, így újra kérdeznék, a korábbi samsung ue48h6500 helyett megéri a Samsung UE50HU6900 -at választani?
esetleg ebben a kategóriában jobb van e?
a tv december elején-közepén lenne rendelve, hogy karácsonyra az új tulajához kerüljön, tehát addig van idő választani
köszönömOne Ring to rule them all
-
LOTR
addikt
válasz nightshadow #29417 üzenetére
köszi
itt látok még plazmás hozzászólást, plazmát nem érdemes már venni, vagy ebben a kategóriában nem opció?One Ring to rule them all
-
LOTR
addikt
sziasztok
két barátom megkért, hogy érdeklődjek nekik egy-két tv után, tehát meg is tenném, ha jól emlékszem régen a panasonic plazmák voltak a legnépszerűbbek, de ha jól tudom azokat már nem gyártják, ezért itt teszem fel a kérdéseketaz egyikre mondjuk 150k huf lenne szánva, ha nagyon bestbuy lenne kicsit többért, az belefér
tudjon wifit (lehet venni hozzá valami klaviatúrát/beviteli eszközt, hogy netezéshez ne a távirányítójával kelljen szórakozni?), 3d nem kell, meg semmi extra sem, minél nagyobb képátlóvala másikra már pontos típus is lett kinézve: samsung ue48h6500
ebben az árkategóriában (220k huf) kb, szintén lehet kicsit több, ha annyival jobban megéri
wifi és 3d, valamint a minimum 120cm átló fonots és az illető hallott valami olyasmit, hogy a 3d-nél fontos, hogy minél magasabb legyen a frissítési ráta, tehát ezért akart 400hz-estnem holnapra kell, valószínű karácsony lesz belőle, akkor úgyis jó akciók vannak, de ajánljatok valamiket légyszíves
kösziOne Ring to rule them all
-
LOTR
addikt
köszi
és a plazma nem fogyaszt többet, mint mondjuk a led tv? egy esetleges ledes alternatíva?
én nem vagyok képben e téren, de pár éve még az volt, hogy inkább lcd, mint plazma
esetleg tudnál írni róla valamit, vagy a link is elég ha egyszerűbb
kicsit visszaolvasva ennek a kisebb változatát is írta valaki, gondolom akkor az is jó egy olcsóbb kategóriában
még egy kérdés a végére, azt írja 3d plazma, ezt a 3d funkciót ki lehet kapcsolni?
vagy miben jelenik meg?
láttam már 3d tv-t, de meglátásom szerint nincs rá szükségha sok alapdolgot kérdeztem amik le vannak írva már valahol, akkor jöhet a link
köszi megintOne Ring to rule them all
-
LOTR
addikt
Sziasztok!
Milyen 100-110cm körüli tvt ajánlotok 200-250k nagyon esetleg 300k közötti kategóriában?
Lehet kicsit érdekes a kérdés, de mondjuk kb 40-42-46" átmérőkben, tehát mindegyikre 1-2 alternatívának örülnék.
Köszönöm!One Ring to rule them all
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Hifi csomag - Sony CD és CD-Minidisc kombó, Sony és Denon CD lejátszók, Pioneer dupla kazettás magnó
- Apple AirPods Max (2024 - USB-C) - Új, csomagolásbontott, akár beszámítással
- MINŐSÉGI RETRO !Lejátszók! /Philips/Pioneer/Akai/Panasonic/
- PHILIPS 43PUS8349/12 Ambilight 4K HDR Smart TV
- Eladó Bose Quietcomfort Ultra Headphones aktív zajszűrős fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest