- VGA-kat károsító ASUS alaplapok: a vállalat hivatalosan is reagált
- Kényelmesen ingzsebbe rakható, fürge hordozható SSD az addlink műhelyéből
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- USB4-es dokkolót kapnak az új Surface gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrofon topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
BBéci
legenda
Mondj egy olyan boltot illetve esetet, ahol nem tudta valaki érvényesíteni a 8 napos elállás jogát!
Amire ügyelni kell, az a hazai, márkaszervizes garancia!
Ajánlom a pcdreamshop-ot, jók az áraik és minden tekintetben korrektek.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
JOEPAPA
tag
Az EX500 azért komolyabb, mint az alap 600 as...csak fordítva számoztak
LED ideoda, a hátérfény nekem tökmindeggy, ha 20 al olcsóbb lenne az edge led az már jó lenne, mert gyártása olcsóbb, csak valahol olvastam, a sony drágábban szerzi be...deezt olvastam a neten...nem biztos...Csöves audiophil 6P3S SE 2x4W 50e.
-
Champipi
aktív tag
Ja és ahogy írták fent az a poén, hogy telefonban simán behazdudja a köcsög, hogy LG Magyarország garanciás, aztán amikor megrendelem, kiderül, hogy mégsem.
Például az LG 42LK530 típus esetén a szürkeimport garázs garanciával 130 000 Ft, a rendes LG Magyarország garival 165 000 Ft.
-
nightshadow
veterán
Ezzel úgy vagyok, hogy aki 200-300 ezer forintért tv-t vásárol ne sajnálja már azt a 20.000 Ft-ot a megbízható hivatalos forrásból származó háttérgaranciára. Bár sok embernél pont ez a mérvadó csak ha gond van vele akkor van baj.
A probléma az, hogy itt egy 130k-ás tévéről van szó, amit pl. az e-digital 165k-ért ad hivatalos garanciával. Tehát azok a számok, amikből te kiindultál, azok nem helytállóak.
-
c41r0^
őstag
egyetértek, de a gond az, hogy a magyar átlagvásárló nem tud 2-300K-t kiadni egy TV-re, inkább a 130K a reális, ráadásul számukra minden tíz forint számít (ezt tudnám csúnyábban is írni, ha érted mire gondolok...), ez a magyar realitás
nem pejoratívan írtam, én is a csoportba tartozom úgy gondolom, én is inkább a 30%-al kedvezőbb árral vettem a TV-met webshopból és reménykedem benne, hogy 3 éven belül nem hibásodik meg, utána meg már úgyis mindegy...
-
c41r0^
őstag
tagadni nem tagadhatják, a számla mellé jár a garanciajegy is, és ezért érdemes nagymúltú webshopból venni (persze ez nem mindig mérvadó, néha ugye egyszerűbb csődöt jelenteni majd megújult néven újraindulni jó magyar szokás szerint... pénzmosoda FTW)
persze vehet az ember nagyáruházban is TV-t hivatalos garanciával, kb. 20-30%felárral a webshophoz képest, csak ezt anyagilag nem sokan engedhetik meg maguknak
Egyébként a kalocsai cégen kívül (legalábbis Samsungokra ők adnak/adtak) ki ad hivatalos magyarországi vagy EU-s gyári garanciát a webshopok közül? Tudomásom szerint egyik sem.
-
BBéci
legenda
Nem csak az a baj, a bolti garanciával, hanem az esetleges javítási idő hossza. Előfordulhat 1-1,5 hónap is, amíg nélkülöznöd kell a tévét.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
woolwich
tag
Köszi!
Azt már látom előre, hogy nem lesz ez a TV vásárlás olyan egyszerű, mint gondoltam. Úgy voltam vele amekkora a választék biztosan lesz 3-4 TV amelyik közül választhatok majd és nem lesz belőle gond ha éppen nem árulják az egyiket vagy ilyesmi. Viszont jelenleg úgy néz ki, hogy 2 van amelyik szóba jöhet. A Sony KDL-32EX500 és Samsung UE32D5000. Csak ugye a Sonyt már most kérdéses, hogy beszerezhető e, mivel tavalyi darab. Én meg ha lehet nem online shopból szeretnék TV-t venni. Pedig így végig gondolva inkább azt választanám. Kockulásról szó sincs, csak mivel láttam, hogy nem minden TV-t ajánlanak játékra inkább megemlítettem, hogy erre is lenne használva.
-
eisento
addikt
-
Mappa
addikt
én nem értem most a samsungot ....c630 tv néztem ki de "szinte" sehol nem kapni már, elszórtan pár sufni üzletben, hétvégén MM megnéztem és már ezt a D szériát erőltetik csak egy a baj vele az összes d-szériás lcd ami kint volt 50Hz ennyivel később jönnének a 100Hz?
nem kötelező megadni
-
ChiliChili
tag
Holnap meg tudom nézni a 40EX500-at a 40EX720 mellett, talán estére okosabb leszek.
Nyugtassatok meg, hogy ez elírás, miszerint a 40EX500:
Digitális földfelszíni hangolóegység (MPEG 2) IGEN (DVB-T)Ez inkább MPG4 lesz, nem?
-
ChiliChili
tag
Utána olvastam, az engem érdeklő típusra nem találtam túl sok infót, de úgy általában a Sony-ra sem. Úgy látom, a Samsung és az LG edge led-jére sok a panasz. Megnéztem a készüléket és mellette még több Sam és LG-t illetve Panasonicot és Philipset is, de egyik sem volt igazán meggyőző és elrettentő sem, bár csak a hasonló árú tévéket néztem. Még megyek egy kört. Samsungnál melyik a hasonló kategória a Sony KDL-40EX720/37EX720-hoz képest?
-
hoffman_
nagyúr
Nem csak C650-nél, hanem úgy a Samsungnál általában. Azt takarja, hogy kb. 50%-50%, hogy jobb(s-pva), illetve kicsit rosszabb panel(mva) lesz a vásárolt tévében. Illetve a legalsóbb kategóriákban van egy tényleg szar, az auo. Dobozon nincs infó, a tévé hátulján van egy matrica jó esetben, illetve szervizmenü. (viszont ez már 1020404045056643x el lett mondva. kérlek, használjátok a keresőt! elég beütni, hogy C650, vagy épp panel és ott a megoldás, több száz post.)
#9408, nightshadow: Derék. Én QHD-t tudtam, mint utód, az se volt kutya, de ekkora felbontása nem volt.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
Na, én is pont így gondolom. Attól függetlenül, hogy tudást tekintve a Samsung itt pont olyan jó, mint a Sony. Képe ugyanolyan, ha a Samsungban is a jobbik panel van, sőt a lejátszója ugye jobb. Én is Sony-t vettem volna, csak hát a pénz nagy úr, +30k sajna most nincs. Nekem így lesz belőle ez - a C650 kistesója, C630. Nekem sokkal jobban tetszik, mint a C650, tudásban pedig nem marad el túlzottan. C650-ben Ultra Clear panel van, C630ban nincs, emiatt matt a képernyője. Pici hátránya van, nem jelentős(keress rá, sokszor kitárgyaltuk). Meg nem tud internet tv-t, ami nekem felesleges fícsör. (illetve wirelessel még használnám is, de ahhoz + 20k az adapter, annyit nem ér)
EX500 - 171k, C650 - 146k, C630 - 141k/mind 40"/[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
C650 és Sony EX500 a két legjobb alternatíva. 37"-es méretben egyiket se nagyon, mert Samsungnál mindenhol panel lottó van, Sony-nál pedig fix-szar a 37"-es. Viszont 40"-ben Sony-nál meg rendben van a panel, Samsungnál pedig 50-50, hogy nagyon jó, vagy kicsit rosszabbat kapsz. Én EX500-at vennék legszívesebben, 40"-est, de míg a C650 146k ebben a méretben, addig az EX500 171k.
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Letiltás - hogy is van ez?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EAFC 25
- Milyen légkondit a lakásba?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Autós topik
- További aktív témák...
- Sennheiser HD800S + High-end rendszer FÉLÁRON
- Apple AirPods Max (2024 - USB-C) - Új, csomagolásbontott, akár beszámítással
- SAMSUNG (QE75QN85D) 190CM NEO QLED SMART PRÉMIUM LED TV! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- MINŐSÉGI RETRO !Lejátszók! /Philips/Pioneer/Akai/Panasonic/
- Hifi csomag - Sony CD és CD-Minidisc kombó, Sony és Denon CD lejátszók, Pioneer dupla kazettás magnó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest