Aktív témák
-
ikerek
csendes tag
cifu: tényleg sharp panelekre épül majd az új pio? nem csodálkozom, lcd-k között a sharpokon tűnt nekem legszebbnek a kép. mondták a pio boltban, hogy összel jönnek 10. generációs lcd-k, és hogy várjam ki, ha tudom, de nem tudtam
mindemellett rendkívüli módon elégedett vagyok - a tizedét sem használom ki még így sem a készülék tudásának... jut eszembe még egy "bölcsesség" megfogaslmazódott bennem a két nap alatt, annak ellenére, hogy nem vagyok nagy tv néző: egy tv soha nem lehet elég nagy -
ikerek
csendes tag
Még egyszer köszönöm a segítséget lcd vásárlás ügyben mindenkinek - végül nem 42LG6000, A656 és nem is 7603 lett, vettem egy Pio Kuro plazmát. Az az igazság, hogy az lcd tv-k képe nem győzött meg élőben - talán a sharp top-modelljei kivételével. Tudom egy kicsit off, de aki nem használja számítógéphez kifejezetten a TV-t, annak szerény tapasztalataim alapján plazma megnézését mindenképpen javaslom.
-
ikerek
csendes tag
Cifu: köszönöm, már látom az a656- dolgait. azt hiszem a válaszod alapján maradok az lg-nél, ráadásul azóta utánajártam, és ebből kapok jóval jobb áron magyar garanciapapírosat.
Még egyszer köszönöm! majd elmondom milyen, kb 1 hét múlva -
ikerek
csendes tag
Cifu: ha lennél kedves - akár a mailemre, hogy ne legyen a dolog reklám szagú - megírni, hogy honnan jutottál biztosan samsung képernyős darabhoz, azt megköszönném! Tesztelted az LG6000-et is? jobb a samsung? Előre is köszi!
-
ikerek
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, tv-t szeretnék vásárolni és totálisan tanácstalan vagyok - és nem túl felkészült technikailag, bár igyekeztem.
Hosszú távra szeretnék, 40-42ˇ-os, szép színű, jó hangú fajtát. Főleg tv/dvd/blueray nézésre kellene. Arra gondoltam, hogy legyen mindenképpen fullhd lcd és tudjon sok minden egyebet is.
Két típust néztem eddig ki 42LG6000 és Samsung 40A656-ot. Néztem teszteket is... de nem tudok dönteni. A Samsungnál ebben is van több fajta képernyős? Mert ha tényleg lutri a dolog, akkor az LG-re hajlanék. Amúgy pedig a Samsungról jobbakat írnak - ha csak kicsivel is -világszerte és állítólag a 24p is jobb benne.
Kérlek segítsetek, ha van javaslatotok, hogy melyiket érdemes, hol érdemes (hol láthatok sok potenciálisan megvásárlandó típust együtt? Más szóba jövő típusokat is szívesen látok, 42W4000 az 50 hz miatt esett ki (tényleg csúnyább a képe?) Panasonic TX-37LZD85F vagy 800F is tetszene, csak kicsinek érzem. 300-400 körül tudnék és szeretnék beletenni.
Tudtok olyan boltot, amiben együtt látni a legújabb típusokat?
Samu vagy Lg? vagy más?
Minden segítséget előre is köszönök!