Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nikon DSLR topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
anrab
addikt
válasz Gááboor #42788 üzenetére
működik N-es router kell azt hiszem, de majd valaki megmondja mert nekem vezetékes a kapcsolatom.
csak a 9xxx széria tudja a vezeték nélküli és a vezetékes adat átvitelt. a 8xxx vezetékes kapcsolatban van a routeren keresztül a számítógéppel és internettel.
abban a nagy többség egyetért hogy tv műsorra a philips a megfelelő választás. hd anyagnál mindkettő jó szerintem.
mediában a samu tud .mkv-t lejátszani a philips nem. azt hiszem a többit mindkettő tudja. legalábbis a fontosabbakat.
a philips-el lehet internetezni, és sok-sok widget van benne.
a samu két widget-et tud az internetről. you tube és időjárás.
nekem ennyi jutott eszembe. a többit majd hozzá teszi valaki, pro-kontra. -
-
anrab
addikt
válasz Gááboor #42782 üzenetére
nem tudom melyik a jobb háttérvilágítás! amit üzletben láttam, ugyan olyannak tűnt mind a kettő hd anyagnál.
fent samu b6000
alul philips 3xxx
nem küldöd a pc-ről hanem a tv-vel hívod le az anyagot. megjelenik a megosztott tartalom a tv-n és a tv távirányítójával navigálsz, indítod a filmeket, tekersz, stb.[ Szerkesztve ]
-
anrab
addikt
válasz Gááboor #42764 üzenetére
LED háttérvilágításra, vagy LED él háttérvilágításra gondolsz? mert a tv-k mindegyik LCD tv csak a háttérvilágítása külömbözik. majd jönnek az OLED tv-k. de az egy teljesen más technológia megint.
usb-n lejátszák az avi fájlokat. az mkv-t nem.
az eternet kérdés nem tudom mire vonatkozik.
egyébként megy a DLNA az internet és a widgetek. van amelyik wifi-n van amelyik vezetéken. -
guriga1234
addikt
válasz Gááboor #42666 üzenetére
A DLNA nem vezeték nélküli kapcsolatot jelent, hanem hálózati kapcsolatot, ami lehet vezetékes, vagy vezeték nélküli. Nem macerás, és szerintem nagyon jó dolog. A vezeték nélküli kapcsolathoz venned kell egy samu adaptert is.
A LED-es háttérvilágítású szerintem semmivel sem ad jobb képet, mint a másik. Viszont jóval drágább. Valamivel vékonyabb, de ha talpra teszed, akkor tökmindegy, mert a talp foglalja a helyet. Kevesebbet is fogyaszt, de ennek az előnye csak hosszú évek alatt térül meg.
Aktív témák
Hirdetés
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Képregény topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Google Pixel topik
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek