Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
anrab
addikt
válasz
Gááboor #42788 üzenetére
működik N-es router kell azt hiszem, de majd valaki megmondja mert nekem vezetékes a kapcsolatom.
csak a 9xxx széria tudja a vezeték nélküli és a vezetékes adat átvitelt. a 8xxx vezetékes kapcsolatban van a routeren keresztül a számítógéppel és internettel.
abban a nagy többség egyetért hogy tv műsorra a philips a megfelelő választás. hd anyagnál mindkettő jó szerintem.
mediában a samu tud .mkv-t lejátszani a philips nem. azt hiszem a többit mindkettő tudja. legalábbis a fontosabbakat.
a philips-el lehet internetezni, és sok-sok widget van benne.
a samu két widget-et tud az internetről. you tube és időjárás.
nekem ennyi jutott eszembe. a többit majd hozzá teszi valaki, pro-kontra. -
-
anrab
addikt
válasz
Gááboor #42782 üzenetére
nem tudom melyik a jobb háttérvilágítás! amit üzletben láttam, ugyan olyannak tűnt mind a kettő hd anyagnál.
fent samu b6000
alul philips 3xxx
nem küldöd a pc-ről hanem a tv-vel hívod le az anyagot. megjelenik a megosztott tartalom a tv-n és a tv távirányítójával navigálsz, indítod a filmeket, tekersz, stb. -
anrab
addikt
válasz
Gááboor #42764 üzenetére
LED háttérvilágításra, vagy LED él háttérvilágításra gondolsz? mert a tv-k mindegyik LCD tv csak a háttérvilágítása külömbözik. majd jönnek az OLED tv-k. de az egy teljesen más technológia megint.
usb-n lejátszák az avi fájlokat. az mkv-t nem.
az eternet kérdés nem tudom mire vonatkozik.
egyébként megy a DLNA az internet és a widgetek. van amelyik wifi-n van amelyik vezetéken. -
guriga1234
addikt
válasz
Gááboor #42666 üzenetére
A DLNA nem vezeték nélküli kapcsolatot jelent, hanem hálózati kapcsolatot, ami lehet vezetékes, vagy vezeték nélküli. Nem macerás, és szerintem nagyon jó dolog. A vezeték nélküli kapcsolathoz venned kell egy samu adaptert is.
A LED-es háttérvilágítású szerintem semmivel sem ad jobb képet, mint a másik. Viszont jóval drágább. Valamivel vékonyabb, de ha talpra teszed, akkor tökmindegy, mert a talp foglalja a helyet. Kevesebbet is fogyaszt, de ennek az előnye csak hosszú évek alatt térül meg.
Aktív témák
Hirdetés
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile 2
- LEGO klub
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest