Aktív témák
-
Baluman
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #27311 üzenetére
Igen, ez az. Ha el tudsz menni a Pólus centerben lévő Media Mark-ba (illetve volt másik media markban is, bár nem teljesen ugyanez a tipus, de sztem az is ugyan ilyen kb.), akkor ott meg is tudod nézni a TV-t, bár pont az alacsony kontrasztarány hátránya nem látszik az ottani fényviszonyok miatt.
A TV -t én RF kábelről tudtam tesztelni (tunerrel és úgy is h közvetlenül a tv-be kötve), sajnos csak 2 méterről nézve mondhatom, hogy tiszta a kép, 1 méteren belül nem túl élvezetes. Persze nyilván digitális adásnál ez nem probléma. Ha viszont csak antennáról tudsz te is nézni, akkor lehet érdemesebb lenne várnod még vele.
Tehát összefoglalva, gyönyörű és (jó minőségü jel esetén) tiszta képe van, a sötétebb tartományban kicsit világosabb (gamma), ettől függetlenül az én véleményem szerint teljes mértékben élvezhetőek a sötétebb részek is.
Aktív témák
- általános iskolai rendszergazda
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Politika
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Monitor hiba topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest