Hirdetés
Aktív témák
-
baandii
senior tag
-
félisten
1.: A kép-a-képben szükségessége a te izlésed kérdése. Ha pl. webezés közben néznél TV-t, akkor a kép-a-képben must have. Én személy szerint nem vagyok oda érte, a Sony-n sem használom soha.
2.: A jobb fekete más kérdés, de ismét egyéni izlés dolga. Van, aki elégedettlen volt például pont az LG LC51 feketéjével. Én tökéletesen elvoltam az LG 42LF65-ösömmel is (aminek szintén nem túl jó a feketéje), és nem vettem észre elemi változást az elvileg jobb feketéjű Sony-nál.Summa summarium én az LG-t venném. De ez az én véleményem, és nem vagyunk egyformák.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
baandii
senior tag
Sziasztok!
Egy kis érdekesség:[link]
Erről vkinek, véleménye, tapasztalata, elgondolása....
Pl. Ha ez lenne összedugva LCD Tv-vel (tv-be hdmi ebből a szerkentyűből meg a dvi) -
Gyick
őstag
Szaiasztok!
Azért szeretném kérdezni hogy szerintetek hol érdemes plazma/lcd televiziót venni?
Esetleg tudnátok mondani pár jó tipust olyan 200k környékén? -
umisu
csendes tag
Tudom hogy értetlennek tünök, de ezt tudtam, az a kérdés hogy ér e 30e forintot a kép a képben, illetve a jobb fekete???
Magyarul te melyiket vennéd...-----------Misu------------
-
félisten
válasz Eskimoka #3692 üzenetére
-Sima HD felbontású (720p)
-Korábban valaki írt olyat, hogy tudja a Pana LE7-es az 1:1-es PM-et, de nem részletezte hogyan (milyen csatlakozón, milyen módon, stb.).
-A gép 720p filmekhez tuti elég, 1080p-khez már lehet, hogy kevés lesz.Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Eskimoka
tag
Köszi, sok minden kiderült.
Leszűrtem, hogy nem fullHD-s (asszem), elvileg össze lehet hozni géppel 2 módon is, de fogalmam sincs, hogy tudja-e az 1:1-et, mert nem írja sehol.Ha esetleg lenne róla fogalmad akkor kösz.Ja és a másik rész, hogy vajon egy Radeon9550, A64 3000+ kombóval tudok hd-t nézni, vagy ez kevés?Az eszkimók alapszabálya: kunyhó mellől sárga hóból ne egyél!
-
bence192
csendes tag
Hali sikerült megoldani a problémát máshova klest dugni a tv-n mert csak egy csatlakozómn müxik ez a fajta öszekötés. meg a formátumot is be kellet álítani aolyanra amit a tv kézikönyve ír bár senki nem segített rájöttem XD
Bence 192 && 2013
-
Eskimoka
tag
Üdv minden fórumozónak.Lenne egy-két kérdésem és bár lehet, hogy szerepel már valahol a topikban, de azért remélem válaszoltok.
Szóval az egyik haverom hozzájutott egy Panasonic TX-32LE7P tv-hez, először is a véleményetek kérdezném a készülékről, valamint azt, hogy ez használható-e számítógép monitorként, ha igen akkor milyen módon, honnan lehet tudni, hogy ez full hd-s tv(egyáltalán ez mit is jelent? ), ja és milyen vas meg progik kellenek ahhoz, hogy egy gép hd-s filmeket tudjon lejátszani.
Röviden egyelőre ennyi, előre is köszönöm a válaszokat.Az eszkimók alapszabálya: kunyhó mellől sárga hóból ne egyél!
-
félisten
válasz Shade87 #3683 üzenetére
Szvsz ennyiért ne. A Teknika TV-kről nem sokat tudni, de általában ha valami zavarbaejtően olcsó, ott valamit kispóroltak...
Vagy még gyűjtesz hozzá, és ~130e Ft körül egy LG 32LC41/LC51-et veszel, vagy inkább végy egy rendes 22"-24" monitort, meg egy TV tunert....
[ Szerkesztve ]
-
kozi71
senior tag
Cifu, igazad volt! A monitor vezérlő ismételt felrakása után tökéletesen ficereg a vas!
Pedig ugyan az a verzió. Nem értem miért. Talán más beállításokat rak fel minden monitorra, és a többi beállítást nem is bontja ki. Csak az éppen megfelelőt. Így az új megjelenítő nem találja a sajátját. Végig úgy képzeltem, a monitorvezérlőt állítgatja a program, és nincs kihatása a monitorra. De tévedtem. Köszönöm a segítséged! Végre nézhetek HD műsort is.high tech, low life
-
Shade87
csendes tag
esetleg ez ? szerintetek? Samsung LE23R32B LCD televízió
Product Type LCD TV
• Diagonal Size 23 - widescreen
• Dimensions (WxDxH) 58.3 cm x 20.6 cm x 48.4 cm - with stand
• Weight 8.6 kg
• Colour Black
• TV Type HD ready
• Resolution 1366 x 768
• Display Format 720p
• PC Interface VGA (HD-15), HDMI
• HDCP Compatible Yes
• Technology TFT active matrix
• Progressive Scan Yes
• Image Aspect Ratio 16:9
• TV Tuner 1x analogue
• Tuner Qty 1
• Multi-channel Preview Picture-in-picture (PIP)
• Features On-screen menu
• Sound Output Mode Stereo
• Speaker System 2 speakers
• Sound Effects SRS TruSurround XT
• Stereo Reception System NICAM, A2
• Remote Control Remote control - infrared
• Power AC 230V ( 50 Hz )[ Szerkesztve ]
-
Shade87
csendes tag
Hellos sziasztok!
Kérdésem az lenne hogy amit a tescoban meg ilyesmi helyeken árulnak "Teknika és Orion" márkáju tv-ket azokról mi a véleményetek.. áruk kecsegtető de sajna nemvágom h milyenek... tv-zésre illetve gépre rákötve, játékokra szeretném használni. esetleg ha nem valami jó akkor 100körül tudtok e valamit ajánlani? elöre is kösz a választ -
félisten
Mindkettő elég jó TV. A Sony belső elektronikája egy fokkal jobb, viszont a Samsung feketéje cserébe mélyebb, és van USB 2.0 csatlakozója az oldalpanelen. Szerintem a döntés tisztán szimpátia alapján mehet, mindkét TV elég jó ahhoz, hogy ne bánja meg a vételt.
-
félisten
A 26"-osokról nemrég értekeztünk. Ebben a régióban a legtöbb modell viszonylag gyenge TN paneles. Az LG 26LC51 rendelkezik egy viszonylag jobb (de a nagyobb testvéreihez még mindig nem mérhető) S-IPS panelel. Az S8x a samunál belépő szint, nincs komolyabb képjavító elektronikája, az R8x ellenben rendelkezik ilyennel. Ha TV vagy DVD nézés a cél, akkor inkább az R8x samu.
-
Veyron
tag
Üdv
Egy barátom szeretne lcd tv-t vásárolni és egy kicsit tanácstalanok vagyunk. Két típust néztünk ki a Sony 40D3500-at illetve a Samsung 40F86-ot. Amire használva lenne az szinte minden, (dvd, monitor, konzol, tv). Melyik lehet jobb választás?Ha vki tudná jellemezni őket pro/kontra szinten akkor azt megköszönném. Sajna élőben nem tudtuk még megtekinteni őket. Én a Sony-t ajánlottam neki, mert nekem is az van, neki inkább a samu jött be külsőre.Köszi
V -
umisu
csendes tag
Sziasztok, Cifu segíts dönteni
lg 32lc41 130.000
Samu le32r82bx 163.000
Megéri e a különbséget? ár érték arány
Elvileg ha jól néztem a samunak jobbak a szinei, és van benne PIP de más különbséget nem látok... igazeaze?
köszi előre is
-----------Misu------------
-
[w]
őstag
én is LCD vásárlásra adtam a fejem, de nálam elsősorban nem(csak) a technikai tudás, hanem az ár a lényeg.
Samsung családból néztem ki egy LE26S81, illetve egy LE26R81-es készüléket, de nem tudok dönteni, mert a második nem tud annyival többet, hogy mondjuk 15 ropival többet szurkoljak le érte.
mi a véleményetek? mi másban lehetne még gondolkodnom?
cmdr PETER W. VOLKOV
-
Handball
csendes tag
Sziasztok! Két LCD TV közül szeretnék választani, csak nem tudom melyiket vegyem.
Elsősorban monitorként szeretném használni, meg HD filmek nézésére.
A két Tv: LG 32LC52 vagy Samsung LE-32R82
Segítséget szeretnék kérni?
Mi a különbség a két LCD TV között? -
kozi71
senior tag
Nem,csak egy van rajta.Azóta száműztem a monitort másik szobába. Amikor próbáltam, még nem volt meg az LCD TV-m.
high tech, low life
-
félisten
Azt elfelejtetted megemlíteni, hogy két kijelző van a gépre kötve...
Ez akkor Overlay probléma, driverből megoldható esetleg. Biztos, hogy nem kábel hiba. Ha nem hiszed, próbáld csak ki: monitor kábele kihúz számítógépből, a TV ugye ekkor az egyetlen kijelző, és voilá, biztos leszek benne, hogy minden tökéletesen lesz megjelenítve.Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
kozi71
senior tag
windvd-t próbáltam reggel. Az sem müxik. De azért köszönöm Nektek a segítséget!
high tech, low life
-
kozi71
senior tag
Mi lehet a gond akkor, ha nem tudok HD felbontású filmet megnézni 40W3000 LCD TV-n? A kabel amit használok PC és a TV közt, egy Profigold (PGV1102 ) DVI-HDMI.[link] Minden más tökéletesen működik 1920x1080 /60Hz felbontásban. Tehát nettezek, játszom. Csak pont a film demok nem mennek amiket itt korában ajánlott valaki. Maga a lejátszó látszik, a csuszkája is mozog. Még hang is van. Csak éppen kép nincs.
high tech, low life
-
félisten
Szigorúan magánvélemény, de innen már viszonylag kis lépés árban egy 26", majd 32" modell (a kis képátlós TV-kben a belső elektronika a fő ártényező, nem a panel típusa/mérete). Lehet jobban járnál, ha még egy-két hónapig gyűjtögetnél hozzá, és egy korrekt képátlójú készüléket vennél.
A felsoroltak közül az első kettő ugyanaz (a B a típusjelölés végén azt jelenti, hogy fekete a káva színe), a harmadik pedig ennek a típusnak a DVB-T tuneres verziója.
-
félisten
-
félisten
Rákeresel a webboltokban. Amúgy 2m olyan 3000 Ft.
Nekem eddig sose volt gondom a számítógép és a TV összekötésével DVI-HDMI esetén, ha a TV támogatta az 1:1 PM-et. A régebbi típusok persze más tészta, ott volt probléma bőven...Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
félisten
-
félisten
válasz Bianconeri #3636 üzenetére
A VESA és a VGA felbontási szabványok, semmi jelentősége a te esetedben.
A topickeresőbe beírod a HDMI kulcsszót, és akkor meg fogod találni amit keresel már írtam róla.
-
peti85
senior tag
Sziasztok! Erről mi a véleményetek?
Sharp LC-37RD2E
Ez nem tudja a 24p-t és a 100Hz-et igaz?HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
emde
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem Samu LE32R88D-t, nagyon szép meg jó. dvi/hdmi kábellel dugom össze a géppel. Lehet, most nagyon hülyét kérdezek, de az nvidia driverében a natív felbontást, hol tudom beállítani és honnan látom a pm 1:1? -
Ebit
addikt
Én most állitottam a monitorokat az Nvidia vga optimalizáló progijával, és nem túnik rosznak , az eredmény ráadásul én is 214 T-t használtam, és vga szintén 8800 Gts, a moncsit digit bemeneten használtam, spéci kábellel.
Ötletként, esetle próbáld felcserélni a vga két dvi-s kimenetét.
MVA én általánosságban szoktam használni, olyan nagy kúlőnbségek, szerintem nincsenek, inkább marketing fogás a panelok újabb elnevezése, és esetleg az évek során fejlődőtt a gyártástechnologia.
-
tru3
csendes tag
Hi!
Most szeretnék venni egy LCD TV-t, és pár jótanács kellene, h mire érdemes figyelni. Idővel majd digitális műholdvevőt is szeretnék rákötni...
Olyan 120.000 FT körül kellene 58-66 cm-es HD Ready.
Ezt a 3-at néztem:
Samsung LE-23R81
Samsung LE-23R81B
Samsung LE-23R86
Igazából 66 cm-est szerettem volna de nem nagyon találtam megfelelőt 120.000 körül, viszont a 3 58-as közt most nem tudok dönteni, melyik lenne a jobb, mer annyira nem vagyok képben az LCD-kről , de ha tudnátok segíteni, azt nem bánnám, jobb ajánlatok is jöhetnek.Előre is köszi!
-
Rick4
félisten
válasz Skynet258 #3652 üzenetére
ja, hát ilyen van, hogy az új leugat...anno én is sokat voltam itt, de kevesebbet szóltam, a 2. regemnél már jobb volt az arány, ott őstagig jutottam, most a 3. már elég tartós. 12 nap, és egy éves.....de így is napi 15-re jön ki, hogy a java részét az teszi ki, hogy próbálok más kérdésére válaszolni segítség gyanánt...
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Skynet258
veterán
Akkor lehetne elég sokat törölgetni... Mostanság megszaporodtak a "rang-farmerek", akiknek nincs egy épkézláb hozzászólásuk, csak növelni akarják a hsz-ek számát, hogy előbb váljanak taggá meg ilyenek. Ezt pontosan így írta nekem egy forma, aki pár perc alatt 50 uppot csinált a minap a hírdetések között. Amikor szóltam neki, hogy tán nem kéne, mert nem erre gyúrunk itt a ph-n akkor le lettem oltva. Na persze nekem is több a hozzászólásom, mint a napjaim száma (bár nem olyan veszélyes sztem), sőt, ez is erős off. De egyszer csak szabad már nekem is!
-
mhuszti
csendes tag
..
[ Szerkesztve ]
-
AtiKaaaH
csendes tag
Sziasztok!
LCD tv vásárlás előtt állok, és én is belebotlottam az MMben a JVC-s kollégába.
A kérdésem a következő: Sony kdl-32S3000 vagy jvc 32r71bu? Esetlegesen érdemes e a Sharpal foglalkozni?230e a rászánható összeg.
Van e nagy befutó, fontos a nézhető tv adás, tehát az rtlklub jó legyen rajta.
Válaszokat előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
szpetike
csendes tag
Én itt vettem kábelt (http://eshop.euras.com/default.asp?id=786870), 15 méter volt 12rugó.
Összeköttetés? Hát, én szívtam/szívok, LG32LC2RR-rel még nem tudtam megoldani... NÉZD vissza a historymat, ha érdekel.
Tényleg, valaki már kérdezte, hogy ez az 1.1, 1.2, 1.3 HDMI mit jelent? Lehet, hogy nekem régebbi, és azért nem fogadja a PC jeleit? -
bence192
csendes tag
hali
aki dvi-d hdmi kábelt akar venni az jól gondolja meg mert amint írtam ez előbbiekben ami kb 6 kommentel ezelőtti (és nem katam valászt igazából)
nézzen szét a vaterán én ott vettem az 5 méteres példányt kevesebb mint 6 ezer forintért Holland aukciók jók! jó minőségű a kábel bár amint írtam nem akar működni jól fontoljátok meg és ha nem akartok bukni 5-7 ezer forintot akkor valahonan szerezetek kölcsön egyet és nézzétek meg hogy működik e egyáltalán és csak utána vásásrolj én személy szerint ez tenném !ui:
Ligszi igaza van nekem is ez van és nagyon jó a tv
Bence[ Szerkesztve ]
Bence 192 && 2013
-
Luda
csendes tag
A dvi-hdmi kábel milyen árban van kb.? Hol lehet olcsón kapni? Amúgy mennyire macerás összekötni a gépet a tv-vel?
-
Rick4
félisten
ejhaaa, hát ha ilyen játékkal szeretnél játszani, vegyél hozzá jó videokártyát... az LCD monitoron, és az LCD tévén is ugyanolyan gond, ha nem natív felbontáson megy a pc képe, nézhető, de mivel nem oda esnek a kép pixelrészei, ahol a kijelző valós pixelei lesznek, nem lesz tökéletes a kép...venni kell egy nagyon jó videokártyát, ami az igényeidet maradéktalanul kiszolgálja, vagy kompromisszumot kell kötni a nem 100%-os kép és játszható sebességű játék szintjén. nem kell megijedni, a kép játék esetében más felbontáson mondjuk 85%os, lesz, nem annyira zavaró, de ugye azért vesz az ember 1366X768as felbontású LCD tévét, vagy 1600X1050 felbontású monitort, mert ki szeretné használni felbontást....ez sajnos ilyen, de addig jó, míg csak gondolkodsz rajta, és már most kiderül, mi a bibi, nem kell megbánnod egy jól megfontolt, de mégis elhamarkodott döntést..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
miért kellene 1024ben hajtani..a 22es monitor is 1600X1050est tud, na ott nézne ki furcsán az 1024X768 ....eleve nem natív, ráadásul még szélesvásznúra akarsz 4:3as képet nézni...ha visszaolvasol, kiderül, hogy a 32es LG tévé teljesen jól adja a számítógép képét is, sőt, még képeket is láthatsz...
[ Szerkesztve ]
-
Abri
senior tag
Hy.
Egy kis segítséget kérek.
Vacilálok az ajánlot LCD TV LG 32lc41 és egy LCD monitor LG 22" 226WTQ-SF közt.
Azt szeretném kérdezni,h hogy néz ki a tv-n pl egy játék,nem néz-e ki furán 1024*768-ba milyen felbontáson krll használni,mert a natív lenne a legszebb,de ezt nem sok játék támogatja.A monitort tehtem akármibe,szerintem a TV-t is csak nemtom h az hogy néz majd ki,mert az áruházláncokban nem vmi jó a képük még normál tv adáskor sem az LCD TV-knek,
Tudna nekem vki néhány képet készíteni.
Előre is köszönöm.
Üdv
Abri. -
Bianconeri
csendes tag
Hali!
Olvasom a User Manual leiírást és azt látom ,a képernyőmódoknál, mód IBM, VESA
ez pontosan mit is takar?HMDI/DVI bemenet esetén IBM módban a megengedett max felbontás 640x480, VESA-ban 1360x768
Samsung LE26S81ről van szó, PC.met akarom összekötni DVI -HDMI-n keresztül.Ja és mi ez a 1.2, 1.3 HDMI, ez a szabványa? Átviteli sebesség függ tőle?
Ez hol van feltüntetve h milyen 1.2 v 1.3 ? -
Szvat
csendes tag
Fejlemények:
Mégiscsak Toshiba mellett döntöttem, igaz a marketinges tanítás, hogy az ember érzelmi alapon dönt és azt logikai alapon megmagyarázza.
Viszont bepróbálkozom az eggyel nagyobb mérettel, az 37R3500-at választottam. Remélem, nem lesz túl közel a 3m, a boltokban nem tudtam megállapítani, mert nehéz úgy intézni, hogy a látótérben csak egy tévé legyen. Elég új modell lehet, mert a hivatalos Toshiba disztributorhoz (Lurdy ház) is csak a napokban érkezett, az itteni MM-be is csak a jövő héten jön. Beszéltem a Lurdy-beli bolttal, azt mondták, hogy tudja fogadni az 1080p-t is és az 1:1 PM-mel sem lesz gond. A jövő héten ha megérkezik, kipróbálom laptoppal és pár HD trailerrel. Ha továbbra is tetszik, akkor emellett döntöttem. -
Joshi
titán
A monitorom S-PVA paneles ami való igaz hogy a legjobbak között van, de a TV pedig S-IPS paneles ami jelenleg a legeslegjobb LCD panel ami a színhűséget illeti, persze az OLED-en kívül. Tehát ez alapján nem így kéne lennie ahogy most van.
"A TV-d szerintem többesélyes."
Ezt nem értem, kifejtenéd konkrétabban? -
szucsi
őstag
-
Rick4
félisten
válasz baandii #3626 üzenetére
a saját moncsid legyen elsődleges, a megjelenítőknél kellene beállítani, hogy a megjelenítők közötti váltás milyen bill kombinációval menjem....fejből mondom, mert nvidia karim van, pontosan nem emlékszem ez hogy zajlik..
-
Ebit
addikt
'Sajnos azért akad egy kis gond, mégpedig az hogy nem természetesek a színek, vagyis egy nagyfefbontású háttérkép nem úgy néz ki mint a monitoromon(Samsung 214T).
A 214 t-ben biztosan MVA panel van, és a monitorok között ez az egyik legjobb, A TV-d szerintem többesélyes.
-
bence192
csendes tag
Sziasztok az lenne a problémám hogy van egy samsung LE32R82B [link]
és egy dvi-hdmi kábelem öszekötöm a gépemmel ( a videókártyám Sapphitr radeon x1650 pro ultimate) és amikor bekapcsolom a gépet bejön a kép csak szemcsés fehér szemcsék jelennek meg rajta. miután a Windows betölt és a bejelentkezésre kerül a sor a kép elmegy és azt írja ki a tv nincs jel és majd kicsit később hogy nem támogatott üzemmód. ha felteszem a videókártyám driverét a monitoron csak 640x480-as felbontás és 8 bites színmélységre lehet beállítani ( eleve ezzel tölt be a gép és nem lehet állítani).
próbáltam driver frissíteni de semmi bár mostmár nem kis felbontásban jön be a kép..de ha most bedugom a tv-t akkor nincs kép se a monitiron se a tv-n.
ez a prolémám
válaszotokat előre is köszönöm
BenceBence 192 && 2013
-
Rick4
félisten
válasz baandii #3623 üzenetére
milyen videokártyád van? atinál tudsz olyat csinálni, hogy megadod, milyen billentyűzetkombinációval váltson megjelenítőt, pl alapból ALT+F5tel megy...(régen volt ati karim)
-
Rick4
félisten
válasz baandii #3618 üzenetére
asztalra jobbklikk, alul tulajdonságok, előjön a megjelenítés tulajdonságai nevű ablak. ott a jobb oldali fül a beállítások, rákattintasz. alul ott van a speciális gomb, rákattintasz, ott a monitor fülre kattintva érheted el a lényeges részt. ha minden igaz, akkor ott van a plug & play monitor, és a saját monitorod. a plug & playre kattintasz, utána a tulajdonságok fülre. a megnyíló ablakban az illesztőprogram fülre, ott pedig a frissítás fülre. Akkor indul el a hardver varázsló, remélem olyat láttál már. első lapon nem, most nem csatlakozol a nerte, következő oldalon telepítsen adott helyről, következő ablakban alul: ne legyen keresés, magam választom ki...., utána plug & playre kattintva saját lemez gombot megnyomva megnyílik egy telepítés lemezről ablak, ahol kiválasztod magát a fájlt, és telepíted. kb ennyi. remélem értelmezhető, megcsinálni könnyebb, mint leírni..
-
Rick4
félisten
ne csináld már....a másodlagos monitort nem p&p-ként hanem ezzel a driverrel kell hajtani, ott van benne az 1360X768, de ha megnyitod jegyzettömbbel, és egy másik felbontást átírsz 1366X768ra, elmented, telepíted újra, akkorazt is fogja tudni. ettől még be kell állítani a csúszkán a felbontást is...mennie kell..
-
Tuya
tag
na letoltottem az inf filet,es most mar nem mint plug and play sima alapmonitorkent ismeri fel a tv-m hanem a Te regi 26os thomsonodkent....marmint ott a beallitasoknal....sajna ettol meg mindig nem lett 1360as felbontasom....ehhhh...mondjuk en ugy vagyok vele,hogy a filmek amiket nezek egyik sincs 1024X768nal nagyobb szoval egyenlore nem banom,hogy nem tudom 1366-ban meghajtani a tv-t....masra meg ugyse hasznalom...
-
Rick4
félisten
talán a monitor tulajdonságainál el kellene venni a pipát a meg nem jeleníthatő üzemmódok elrejtése elől. minden vgakártya tudja a 2500as felbontást ha kell..a tied is. ne klón módot alkalmazz, mert akkor eleve a másik kijelző méretéhez fog igazodni. [link] ide feltettem a saját magam által készített drivert, szerintem a felbontás és a képfrissítés minden tévéhez jó, egy próbát megér..
[ Szerkesztve ]
-
Lacix29
őstag
.ugye az a gond,hogy klon modban tudok rajta kepet csinalni
????
Nem csak a klón mód létezik, létezik a Dual View is. Az kell neked.
A képernyő tulajdonságainál a 2. kijelzőre kattintva a Beállításokban kapcsold be a "Windows asztal kiterjesztése erre a monitorra" opciót, és állítsd be a a jó felbontást, stb. -
Tuya
tag
válasz baandii #3607 üzenetére
Hi!
Ugyanaz van nalam is....laptop max felbontasa 1280-768,widescreen......es nem tudom meghajtani rola a tv-t 1360-768ban....ez van....powerstripet is probaltam....ugye az a gond,hogy klon modban tudok rajta kepet csinalni,na most mivel a max felbontas 1280 ezaltal ez a legnagyobb amit kuldeni tudok neki....de mivel ez nem tamogatott ezert marad az 1024-768....
Elmeletileg valami olyasmit kellene csinalni,hogy a tv legyen az elsodleges....es akkkor...ehhhh de probaltam mindent es nem jott osssze....kell lennie megoldasnak,ha kiderited legyszi tedd kozze!
-
meridaharcos
senior tag
Sziasztok !
Miért lehet az, hogy full hd felbontásban 30i frissítés mellett sokkal teltebbek a színek és szebb a fekete is, mint 60p -en pc üzemmódban (1:1 pm) ???
A készülék egy LG 42LF75-ös.
Hogyan tudnám pc üzemmódban is olyan széppé varázsolni a színeket ??Köszi előre is a segítséget!!!
"Nem vagyok senki, űzöm a vadat, Másoknak hajtok, mások hajtanak."
-
baandii
senior tag
Sziasztok!
Miért van az hogy csak 1024x768as felbontású képet tudok kitenni a tv-re??
A tv-m egy samuR82-es amit laptoppal kötök össze D-SUB-on keresztül.
Akár hogy próbálom (pl. PowerStrip-pel) nem tudok egyszerűen jobbat kicsikarni.Remélem tudtok segíteni
-
Joshi
titán
Az LG 32LC41 TV-met összekötöttem a PC-vel HDMI-DVI átalakítóval. Minden a terv szerint alakult, tehát tudja a natív(1:1) felbontást nevezetesen az 1360x768-at egy 8800GTS 320Mb kártyával.
Sajnos azért akad egy kis gond, mégpedig az hogy nem természetesek a színek, vagyis egy nagyfefbontású háttérkép nem úgy néz ki mint a monitoromon(Samsung 214T). Ha az nVidia Vezérlőpult=>Video és televízió=>A jelformátum vagy a HD formátum módosítása fül alatt átállítom 720p HDTV-re, akkor gyönyörű erőteljes színeket kapok csak éppen a felbontás nem lesz natív és kilóg a képernyőböl is.
Kérdésem az lenne, hogy tudnám beállítani natív felbontásba a TV-t, hogy eredeti színeket kapjak? -
-
félisten
Itt van a kézikönyve. Eszerint nem tudja az 1360x768-as felbontást sajnos, ezért monitornak tiszta szívvel nem merem ajánlani. Talán az 1280x720 (720p) menne, de nem biztos.
Jó lenne valami támpont, de sajnos én nem találtam ezzel kapcsolatban. :S
-
N4r4ncs
aktív tag
PS3 szempontjából mennyire probléma ha a TV-n csak HDMI 1.2 van
Mátyással együtt az igazság is meghalt
-
Vapor
aktív tag
Lenne még egy Philips 32PF3302 szintén 110.000Ft ért...
Ugyan ezek lennének az elvárások.
Ahogy elnézem ennek van HDMI bemenete, igaz rca/digitális kimenete nincs. Monduk anélkül még megvagyok.
Mi a véleményed róla?
Előre is köszi!PSN ID: SaLa17
-
félisten
válasz muveszur #3600 üzenetére
Nickem alatt Logout blog-ra kattintani, alapfogalmakat elolvasni.
A két fő jelölt az LG 37LC41/51, vagy a Samsung LE-32R81/82/83/84. Az elöbbi nagyobb, 94cm-es, az utóbbi kisebb, de jobb a feketéje.
Problémamentességet senki sem fog garantálni, némi ügyeskedés előfordulhat, olvass egy kicsit vissza... :S
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest