Hirdetés
Aktív témák
-
N4r4ncs
aktív tag
Üdv,
Igazából ha én most egy 720p-s játékot fullhd kijelzőn játszok akkor felskálázott képet kapok ami roszabb vagy natív 720p-re méretezi? -
N4r4ncs
aktív tag
Cifu,
Lf65-nél hogy tudom megnézni mekkora az aktuális felbontás? -
N4r4ncs
aktív tag
válasz
vtechun #8390 üzenetére
Én kb 1 hónapja vettem meg a 37"-es lf65-öm.Szerintem nagyon jó vételt csináltam vele főleg hogy csak konzolhoz és blurayhez vettem
erre a célra megfelelőbbet nem is tudtam volna.
Mivel ez az első fullhd-m a tv adást illetően megfogadtam Cifu prognózisátszal pesszimistán álltam hozzá és nem is vártam ennél jobbat,mivel kábeltv-t általában az 50"-es lg plazmán nézünk amin valamiért szebb de az lf65-ös is simán jó messzebbről.
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz
Anyád911 #7895 üzenetére
A 24p és a FullHD teljesen egymástól független dolog. Van HDReady tv is ami képes a 24p-re,aminek csak is a blu-ray filmeknél van jelentősége mert 24 képkockára vannak optimalizálva.A HD csak a felbontásra vonatkozik. Pl van a Sony D3000 HD Ready,az tudja ezt a módot.
-
N4r4ncs
aktív tag
Sziasztok,
Mostanában észrevettem,hogy néhány lg lcd-nél ott szerepel a név mellett egy R pl:
47-LF65R van amin pedig nincs ott,lehet semmi jelentősége csak kiváncsi vagyok mi akarna pluszba jelölni? -
N4r4ncs
aktív tag
Hi Cifu,
Lenne ismét egy kérdésem mert már régen nem foglalkoztam a témával,
a régi tévédet -ami az lg volt- mennyire ajánlod még csak konzolokhoz és bluray-hez? -
N4r4ncs
aktív tag
válasz
gandras #4177 üzenetére
Ahogy Cifu is mondta a legújabb revíziós modellek mind tudják,nemrég volt ebből nagy felháborodás a sok Samu tulaj között miszerint kipróbálták a frissen vásárolt tv-jüket (M86/87) és nem mentek jól a bluray filmek,aztán elvileg kiderült,hogy Playstation 3-al voltak összekötve,ami a 2.0 firmware előtt néhány típusnál nem támogatta a 24p-t,de mostantra minden problémát megoldottak,nem lehet gond.
-
N4r4ncs
aktív tag
A Samsung R86BDX-nek mik a főbb jellemzői?
HDMI-re,Bluray film támogatása érdekelne elsősorban -
N4r4ncs
aktív tag
PS3 szempontjából mennyire probléma ha a TV-n csak HDMI 1.2 van
-
N4r4ncs
aktív tag
Benéztem tegnap az euronicsba lcd tv után nézelődni,képüket megnézni stb,ilyenre nemigazán jutott még időm amúgy sem,leginkább Sony(V és P széria)meg LG,Samu volt kiállítva.A sony meg samu képei is überszépek voltak de legjobban az lg jött be az amolyan természetes szép volt közöttük "komfortos" színekkel.
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz
-Hermione- #2074 üzenetére
Ha a jelenség nem maradandó akkor úgy gondolom nincs mitől tartani.
-
N4r4ncs
aktív tag
1,Nos,én olyanról tudok aminek nem is volt igazán nagy visszhangja ezért nem tudták és a hibát rendszerint a tv-hez tulajdonították,ugyebár sokan PS3-at vettek amit egyben Bluray lejátszónak is használnak,a PS3 pedig sokáig nem támogatta az 1080p/24p-t ami csak az 1.9-es firmwaretől vált elérhetővé a gépben,ezt nemrég adták ki,külföldi fórumok megerősítették hogy ezután a hibák megszüntek.
2,Az,hogy a Samu M86/87 támogatja-e az egyszerűen szó szerint rejtély,sehol sincs korrekt adat erről,de az is lehet a hogy a ps3-al vélték látni,a fent említett hibát.
-
N4r4ncs
aktív tag
A 24p pedig azt jelenti, hogy a Blu-Ray illetve HD-DVD filmek zavartalanul élvezhetőek alatta, mivel ezek 24 képkockát játcanak le másodpercenként.
Valaki azt állította,hogy a PS3-on nem szaggatott a BD film miközben a TV nem támogatta a 24p-t,csak szerinte nem kell a PS3-on a 24p lejátszási módot bekapcsolni és másodpercenként 50képet dob,vagy ez nem függ össze
-
N4r4ncs
aktív tag
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz
Navyblue #1205 üzenetére
Szerintem a jelenlegi M86/87 az egyik legjobb FullHD modellek ebben árkategóriában 37"-től fölfelé,a másik az LG LF65/75.
Jó feketéje van,elég jó képjavító elektronika,24p,még viszonylag igen sokáig megéri majd ilyet venni,a válaszidő 8ms határértéken belül szemre észrevehetelen szinte,csak méréssel mutatható ki különbség. -
N4r4ncs
aktív tag
Kb mikortól lesz kapható az LF75?
-
N4r4ncs
aktív tag
Az Überkonzolnál van egy LE40F71B Samu szvsz irreálisan alacsony áron,vagy ez egy kifutó darab?-mert 300K-ért árulják.
-
N4r4ncs
aktív tag
Mert a PS3-amhoz egy 37''LF65-re pályázok ami részemről már végleges lesz úgy gondolom,TV nézésre is használnám,a másik amit néztem csak nem teljes HD aza Sony 32D3000 lett volna a technikája miatt,ez a kettő durván azonos árkategóriában van tehát nehéz dönteni,de az élmény miatt az LG-t választom.
[Szerkesztve] -
N4r4ncs
aktív tag
A Sonynak a D3000 most a legfejlettebb szériája?
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz
BoGyo[ME] #161 üzenetére
Én kiváncsi vagyok karácsonyra meddig mennek le a FullHD árak,most durva 320ért elvileg lehet kapni Smasung M86/87,Lg LF65-t. Aztán lehet megpróbálkozok eggyel.
Külföldről ekkora tételben szerintem nem érdemes venni,Ebayen is próbálkoznak,marha felelőtlenség,persze akinek bejött az hatalmasat nyert viszont bukni is annyi. -
N4r4ncs
aktív tag
A végéről lemaradt p.
Attól, hogy egy TV csak 1366x768-as felbontást tud, attól még fogadhatja az 1080i, sőt az 1080p jelet is
Igen,csak kicsit értetlenül álltam hogy az 1366x768-as felbontású TV képes előáálni teljes progressive videojellel.[link]
Már többször olvastam az írásod -
N4r4ncs
aktív tag
Ismét egyedi ingerencia. 42'' FullHD esetén én személy szerint két méternél messzebbről már nehezen olvasom el a szabvány betüket. HD esetén ez 3-4 méterről sem okoz gondot. Ha 3.5 méterről használod viszont, akkor szerintem elég lesz a HD.
Cifu: Ez egy 1080p-t használó konzol vagy BD film esetében is így van?
Amúgy nem tudom láttad-e már a Sony azon tipusát amin fel van tüntetve az 1080 de nem fullHD és felbontásnál is 1366x768 -at írnak,ez hogy lehet?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst - 3év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest