Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
Yany
addikt
válasz
guriga1234 #35911 üzenetére
1. "Betenni" úgy látom, hogy neked "tesz be" itt néhány vélemény, én pusztán a ködös "nem sokkal" szövegre írtam a specifikációnak megfelelően pontos adatokat (egy mérést is végezhetne valaki az adott típusokkal, hogy mi a helyzet valójában)
2. Ne feltételezz a fogyasztási szokásaimról dolgokat, mert nem ismersz, és úgy tűnik arra nem gondoltál, hogy aki TV-t is ennek megfelelően vásárol, azt talán más fronton is ügyel a fogyasztására.Neked, látom, nem sok a 100W különbség sem, de ha abba belegondolsz, hogy hasonló mértékben figyelek az izzókra, a hűtőre, a mosógépre és egyéb eszközeimre, akkor már nem ugyanott vagyunk. Az 1 W-os témában nem tartottam érdemesnek, hogy én is megmondjam a véleményem, de ebben az esetben már tisztán látszik, hogy nem te fogod a Föld környezeti problémáit előrébb lendíteni, sőt... sajnos.
A LED-re volt szintén egy nem túl konkrét kijelentésed, amit kifejthetnél picit. Mit akarsz azzal mondani, hogy "megvan a saját nyűgje"?
Remélem, hogy nem vettél semmit személyes sértésnek és nem is szeretném ha arra terelődne a téma, de azt nem baj ha érzed, hogy nem vagyunk egy oldalon a hozzáállásunkkal.
Aktív témák
- Kerékpársportok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Google Pixel topik
- Napelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest