Hirdetés

Aktív témák

• priti

addikt

válasz dabadab #29764 üzenetére

:Y Na ez tök jó hír, de hülye vagyok, hogy ezt nem néztem meg, akkor lehet jó a samu is, de akkor meg nem értem mit sírnak az input lag miatt, én nem érzek semmi lagot 250FPS-en, jó mondjuk ha a COD2-őt benyomom dx7-be és felmegy 800-1000FPS-re akkor már keményen érezni, hogy valami nem kerek, de nekem 250FPS bőven elég, az új rész meg már eleve nem is megy feljebb VGA limit miatt, dx10-ben, de ha meg... nem értem, ennyi megszállott lenne, hát ahhoz képest simán nyerem a multit legtöbbször :DDD
    De akkor meg simán jó a samu is a 30ms-sel, franc bele hogy nincs a notimon DVI, mostmár tényleg ki kéne próbálni, basszus ha nem számít a 30-40 se akkor veszek egy Hitachit 150-ért azt kész, ennyit lehet hogy tud az is, a francnak költök akkor ennyit, ilyeneket írtak, hogy megrántod az egeret és érezhetően később reagál a kép 30ms fölött, de akkor ez olyan emberek véleménye akik tízezerért vesznek egérpadot és éjjel nappal a gép előtt játszanak mi? Baaaaaszus, biztos azok hülyítik egymást a fórumokon egyfolytában, minden világos, Jééééézusom :W :DDD :DD :DDD

Hardverlesen

Aktív témák