Hirdetés
- Intel találgatós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
Aktív témák
-
Motaba78
addikt
válasz
hamiska #25277 üzenetére
"Az LG szinte mindent tud jó áron.
A Pioneer meg verhetetlen,kár hogy nincs magyar menüje.
Pana philips stb mindben vannak hiányosságok.
De a döntés a tiéd."félreértés ne essék, nem állok egyik gyártó pártjára sem, de mindegyik tvnek vannak hiányosságai, problémái. Valamelyiknek több valamelyiknek kevesebb, nincs kivételes gyártó.
Van olyan gyártó amelyik úgy próbál előrébb törni, hogy megpróbál mindent belepakolni a tv-jébe mégis olcsóbb mint más gyártó kisebb tudású tv-je, tehát a belső szerkezetben trükközik, és esetleg a célnak megfelelő alkatrészekkel dolgozik, csak nem biztos hogy hibátlan, esetleg nem olyan tartós alkatrészekkel.
Van olyan gyártó ahol a minőség a lényeg, mert akkor legközelebb is az ő termékét választja mivel bízik benne, legalábbis én ilyen vagyok.Persze ez úgy tűnik, hogy magam ellen beszélek, mivel ha olcsóbban többet kapok akkor általában azt veszi az ember ami többet nyújt ugyanannyiért.
Én (most is) kivételt tettem, ezért is nem vettem 40" tv-t, mert ugyanabba az árban igaz kisebbet (37" nekem elég ez is )választottam mert nekem a minőség többet ér mint a "kommersz" termék.PEACE
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest