Aktív témák
-
cocoo
tag
Ezt adtam egy kérdésre válasznak, sztem "sok" igazság van benne, e köpködjetek, hogy jó legyen:-)
szia!
Bocs!!!! hogy csak most de nem jártam erre.... Bocs!!!!!!!!!!
szóval igazán passz nekem nagyon bejött a 76 de amit kiállítva láttam 5-t nem láttam 10 különbséget a képek közt amit be tudtam volna karikázni... de ez me Biblia!
nekem egyébként kábelen jön a cucc, hdsnet.hu. Az a baj, hogy most EB alatt az M1 volt a legrosszabb, de átlagos "napokon" nagyon jó a kép. Szóval annyit merek kijelenteni, hogy sokban függ a szolgáltatótól és nálunk a kábelen attól is, hogy éppen hányan terhelik az adott csatornát...
Segítség volt ez? nem mert mindanyunknak egy adott tv-hez (a szerencsésebbek akár 2-höz) volt szerencséjük amihez társult egy vagy két szolgáltató.
Ami az egyik tv-hez jó az a másik szolgáltatónál gagyi + a crt "élmény"-hez való ragaszkodás is befolyásolja
Summa:
kérhetsz tanácsot de csak abban bízhatsz, hogy a szoli+tv+szubjektívitásod egy irányt mutat.
Nekem bejött, de másnál mást mutathat az eredmény....
bocs!!!!!
üdv!
Sanyec
Aktív témák
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- További aktív témák...
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest