- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egérpad topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
-=RelakS=- #2356 üzenetére
Köszönöm.
Olvasgattam még kicsit a témában és arra jutottam, hogy a tv natív felbontása lenne a legjobb. A HD Ready nagyon elavult már a jövőt nézve, hiába szép a mostani képe. Nagyítani pedig nem a felontással próbálok majd, hanem a Windows szövegméret DPI-t rakom pl 150%-ra. Eddig 125%-on használtam a kisebb tv-n. Talán a nagyobb kijelzőn a 150% még belefér.
A 26"-os kijelzőtől én 60-70cm-re ülök és kicsit zavar ez a közelség (érzékeny a szemem). Azt szeretném, hogy 1-1,5m-ről tudjam használni.
A 40"-os Samsungtól úgy éreztem kiég a szemem és a betűk sem voltak szép élesek natív felbontásom sem. Bármilyen távolságra voltam, bárhogyan állítottam. PlayStation sem volt jó vele. Zavarta a szemem, a fejem is megfájdult.
Talán a 43" LG képe szebb lesz, különben nem tudom mi lesz, mert kifogytam az ötletekből.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG (OLED77B49LA ) 195CM 4K SMART PRÉMIUM OLED 120HZ UJ MODELL! AKCIÓ!
- Sonos SUB mélynyomó + SONOS Arc hangprojektor Dolby Atmos 5.1.2 wireless, multiroom, AirPlay
- Harman Kardon Aura Studio 4 Aktív BT hangfal
- HOPPÁ! Samsung QE65Q8FAAU - 65" (163cm) QLED - 2025-ös modell - 4K Q8F Vision AI Smart TV
- LG 65" OLED65B49LA 165cm UHD 4K HDR Smart OLED Tv
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged