- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skót
aktív tag
Hello!
Ez volna az az oldal: [link]
Ami megadható az a fresnelek, és az optika fókusza, a kijelző mérete, fresnelek távolsága a kijelzőtől, felbontás, valamint a vetítési távolság.
Ezek függvényében mondja meg a számoló a képméretet, pixelek méretét, ideális távolságot a fényforrástól stb-stb.Remélem erre gondoltál.

-
cyberway
csendes tag
Nagyon csodálkoznék, ha a dupla fresneles megoldás működne, szerintem két fókuszpontot ad, egy lencsével nem tudod majd befogni, ráadásul egy karc is meglátszik a vetített képen , nemhogy egy vágás, akármilyen profin megcsináltad!
Más! Ha valki már épített egy komolyabb projektort nem tudna videót feltenni a vetített képről valami tárhelyre, mert a fényképek nem mondanak el mindent a kép minőségéről. Sajnos , több helyen is olvastam, hogy az építők egymás vágják át jó minőségű beillesztett képekkel, csak hogy felvágjanak egymás előtt!
-
csapos2
addikt
Lesz az az illesztési pontatlanság, sokkal pontatlanabb is.
Még mindig nem értem mi előnyt vársz egy akkora kijelzőtől. De ha úgy gondolod próbáld ki, az eredményt meg osztd meg velünk.
Én a magam részéről mindig is az egyszerűségre törekedtem, így a legtöbbek által alkalmazott megoldást építettem úgy, hogy minden állítható legyen, és miután beálltak a végleges méretek, készítettem egy végső konfigurációt.
Szóval harcra fel! :-) -
csapos2
addikt
Akkor ezt a vonalat el is felejtheted szerintem. Nekem is egy 4m -es szobában van a vetítő, a szoba végéből a mennyezetről vetítek. De ugye számolni kell azzal is, hogy a doboznak is van hossza. Nekem a vetítő optikám, alig van messzebb, mint 3 m. Egy 17"-es TFT-ből kb. 10" használok ki. Így kapok dúrván 280cm átmérőjű képet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kés topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pánik a memóriapiacon
- Battlefield 6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Minőségi tápegységek,650-1400W-ig,számlával,garanciával,EVGA,HP,FSP,Cougar,Cooler Master,stb
- Fractal Design Torrent hazai kisker garanciával
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- 27% - NZXT C1200 1200W 80 PLUS Gold Tápegység
- Cooler Master MWE Gold 650W 80+ Gold minősítésű tápegység
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- Xbox one X konzol 1Tb
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest