- OLED TV topic
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skót
aktív tag
Szabolcsi vagy?
Csak mert én eredetileg nyíregyházi lennék csak Pesten tanulok és viszonylag ritkán járok haza.
(Mondjuk jövő hét végére pont megyek
)Az episzkópom a leírása szerint A/4-ig való vetítésre volt jó (már ha lehet hinni egy vaterás leírásnak), de azt nem tudtam kipróbálni mert hiányosan (nem volt kábel, kapcsoló gombja, a vetítendő képnek való tálca) vettem, de cserébe egészen olcsón
Na majd ha már sikerül valamit összebarkácsolnom és eldől a fresnel kérdése akkor kipróbálom és meglátom, hogy jó-e. Fókusztáv alapján ígéretesnek tűnt, de lehet hogy befürödtem vele ehhez a képmérethez.Amúgy a szélek homályosodására talán Csapos2 írta, hogy a fresneleket kicsit megdomborította és az segített neki.
Jövő hét közepére várok egy free írásvetítőt selejtezésből, hogy elkezdhessek akárcsak tesztelni, hogy mégis mi, hogy mit lát mert a fórum végigolvasása csak némi elméleti hátteret adott, gyakorlati tapasztalatom nulla.
Meg várok még hátha valaki más is rendelne a diybeamerről

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Ingatlanos topic!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Mondjuk jövő hét végére pont megyek