Új hozzászólás Aktív témák
-
r0leee
csendes tag
válasz
hgabor82 #3932 üzenetére
Ha sikerült felsértenem a polarizációs réteget, az gáz?
Konkrétan 3 réteg van a tft-n. Az egyik oldalon van egy vékony réteg, az viszonylag könnyen lejött.
A másik oldalon viszont 2 réteg van, amit először nem láttam, hogy az 2. Elkezdtem felszedni, és úgy 1cm-nél rájöttem, hogy ez így túl vastag. Akkor jöttem rá, hogy csak a réteg egyik, vékonyabbik felső rétegét kell leszedni.
Ilyenkor mi a teendő? Hibás lesz a kép sarka? Ha leszedem a vastag (azthiszem azt hívják polarizációs rétegnek), réteget is, akkor lesz egyáltalán képem? Ha igen, akkor mi lesz vele a gond? -
r0leee
csendes tag
válasz
hgabor82 #3932 üzenetére
Szia!
Köszi a tanácsot. Közben kikísérleteztem, hogy a tft panel helyett egy átlátszó fóliára írtam egy kis szöveget, és azt tettem a tft helyére, és így szépen megjelent a falon a szöveg.
Tehát a távolságok mostmár rendben vannak. A tft-vel pedig az antiglare réteg a probléma, mert gyakorlatilag 0 fényt enged át.
Most a köv. leírás alapján áztatom az AG-réteget, már csak órák kérdése: [link] Remélem szép lesz, ha sikerül leszedni.
A kijelző pedig valóban 640x480, ugyanilyen van nekem: [link]
Csak RCA bemenete van, egyelőre elég is lesz. Vettem egy ilyen kábelt is még korábban: [link] Ezt még nem próbáltam ki, de ezzel remélhetőleg sikerül pc-re kötni a kijelzőt. Ha mégsem, az sem gond, egyelőre elég lesz a dvd-lejátszó.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- EAFC 26
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest