Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
miki002 #3469 üzenetére
Igen, ezt a képet már láttam kb. 3 napja itt a topicban és mielőtt nekiálltam volna a dobozolásnak 1órán keresztül kerestem, de akkor már nem találtam
Én is ez alapján akartam összeállítani, le kellett volna már akkor menteni amikor először láttam
bzoley: azt tutti, hogy összeragasztott. Látom is és ha picit megtekerem a lencsét akkor finoman recseg is
Köszönöm, hogy segítetek, valamikor a héten szétkapom és nekiállok megint.
Persze jóval okosabban és türelmesebben. Pedig egyébként nem lett rossz a doboz
De hogy ez a panel hogy tud még egyáltalán működni???
Többször eldőlt, rázuhant a doboz aljára, nyúztam, rángattam...nem akar elhalálozni
-
bzoley
veterán
válasz
miki002 #3469 üzenetére
Jónak jó, de csak akkor, ha ugyanilyen paraméterekkel rendelkező elemekből építkezik. Legnagyobb baj, hogy nem is tudja, így nehéz bármiből is kiindulni. Minden esetre a legtöbb esetben ehhez közelít. Nálam pl. már eltér, mert az F1=160mm, és a legjobb pozíció kb. 150 mm-en van a képen látható 214-gyel szemben.
hito:
Ezzel a "csőlátás" jelenséggel én akkor találkoztam, amikor valamiért kivettem a második lencsét. Ekkor csak a képernyő közepét láttam a falon. Minden lencsét én sem ismerek, nem tudom neked mid van, csak a lehetőségeket soroltam fel. Azért kérdeztem, hogy biztos két lencséd van-e összeragasztva. Amúgy nem eladó, az egyik tartalék, a másikat használom, talán majd építek valami kicsit, nem is a te méreted lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AliExpress tapasztalatok
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Synology NAS
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő