Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
storm07 #3001 üzenetére
Hát igen, ilyenkor nagy előny a galéria. A dobozról tudnál majd képet csinálni működés közben? Érdekelne mennyi fény szökik ki a rácsoknál, és egyéb helyeken.
Valamint, nem biztos, hogy jól látom, de az lcd körül nem megy át fény?
Amúgy remek munka, grat!
A vászon megérte az árát?FeW:
24"-os monitor előtt ülök, nem vagyok biztos benne, hogy érdemes lenne ekkora monitorból vetítőt építeni. Már egy 15-17"-os is szinte túl nagy képet produkál, a külső méretekről nem is beszélve.
Lehet kisebb méretben is fullHD monitort kapni, igaz nem a legolcsóbbak.
A tévé meg nálam része a vetítőnek, vga kimenetes külső box. -
Songo
senior tag
válasz
storm07 #3001 üzenetére
Sziasztok
Először is Boldog új évet mindenkinek.
Teljesen véletlenül akadtam rá erre a topicra de nagyon örülök
néhány éve engem is foglalkozttott ez a téma de nemgondoltam hogy mostanára ennyire kiteljesedett hobbi ipar lett belőle.
Storm le a a kalappal pazar a blog élvezet nézegetni. (végig még nem ovlastam de rajta vagyok)
Annyit had kérdezzek meg, hogy kb mi pénzből lehet egy ilyen szerekezetet összebarkácsolni?
Illetve azok akik már tesztfázisig eljutottak valakit tudnék MSN-en zaklatni a kérdéseimmel?Van aki esteleg próbálkozott már nagyobb monitorral is? 22-24" HDMI bemenetes (esetleg tv tuneres) megodlással?
Engem is ez a dobozos megoldás izgat jobban az irásvetitős sem rossz de ez profibb.
előre is köszi a választ
és még 1x BUÉK
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
- DELL Universal Dock UD22
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest