Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
storm07 #3001 üzenetére
Hát igen, ilyenkor nagy előny a galéria. A dobozról tudnál majd képet csinálni működés közben? Érdekelne mennyi fény szökik ki a rácsoknál, és egyéb helyeken.
Valamint, nem biztos, hogy jól látom, de az lcd körül nem megy át fény?
Amúgy remek munka, grat!
A vászon megérte az árát?FeW:
24"-os monitor előtt ülök, nem vagyok biztos benne, hogy érdemes lenne ekkora monitorból vetítőt építeni. Már egy 15-17"-os is szinte túl nagy képet produkál, a külső méretekről nem is beszélve.
Lehet kisebb méretben is fullHD monitort kapni, igaz nem a legolcsóbbak.
A tévé meg nálam része a vetítőnek, vga kimenetes külső box. -
Songo
senior tag
válasz
storm07 #3001 üzenetére
Sziasztok
Először is Boldog új évet mindenkinek.
Teljesen véletlenül akadtam rá erre a topicra de nagyon örülök
néhány éve engem is foglalkozttott ez a téma de nemgondoltam hogy mostanára ennyire kiteljesedett hobbi ipar lett belőle.
Storm le a a kalappal pazar a blog élvezet nézegetni. (végig még nem ovlastam de rajta vagyok)
Annyit had kérdezzek meg, hogy kb mi pénzből lehet egy ilyen szerekezetet összebarkácsolni?
Illetve azok akik már tesztfázisig eljutottak valakit tudnék MSN-en zaklatni a kérdéseimmel?Van aki esteleg próbálkozott már nagyobb monitorral is? 22-24" HDMI bemenetes (esetleg tv tuneres) megodlással?
Engem is ez a dobozos megoldás izgat jobban az irásvetitős sem rossz de ez profibb.
előre is köszi a választ
és még 1x BUÉK
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged